28 Октомври, 2024 15:17 411 2

Лудогорец с шанс да дръпне с още точки на върха при победа над ЦСКА 1948

  • лудогорец-
  • мачът-
  • разград-
  • цска 1948-
  • първа лига-
  • efbet лига

Мачът е последен от 13-и кръг и започва в 18:00 часа

Лудогорец с шанс да дръпне с още точки на върха при победа над ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът Лудогорец Разград ще опита да увеличи преднината си на върха в efbet Лига в домакинството си на ЦСКА 1948. Мачът започва в 18:00 часа на стадион "Хювефарма Арена" и ще бъде ръководен от Георги Кабаков.

"Орлите" имат шанс да дръпнат в класирането, след като Левски допусна изненада и загуби домакинството си на Берое. При успех Лудогорец ще дръпне с 6 точки пред Ботев Пловдив, с който тим има да играе отложен мач.

В четвъртък Лудогорец загуби с 0:2 при гостуването на Андерлехт, но този мач едва ли ще окаже влияние върху шампионатния двубой. Шампионите са допуснали само 1 гол от началото на сезона, а освен това не познават вкуса на поражението.

Гостите изпитват затруднения в последните мачове, като нямат победа от 4 мача. За последно отборът на Валентин Илиев победи Локомотив Пловдив, но от този мач мина повече от месец - последваха две равенства и две загуби.

Тази седмица и двата отбора имат мачове за Sesame Купа на България, като Лудогорец ще се изправи срещу Черноломец (Попово), а ЦСКА 1948 ще гостува на Беласица в четвъртък.

На 11 април Лудогорец спечели гостуването на ЦСКА 1948 в София с 1:0, а голът отбеляза Матиас Тисера.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слаба работа

    2 0 Отговор
    Голяма работа и като излязат в Европа само загуби има Лудогорец, това показва колко е слабо първенството ни
  • 2 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Сега да видим съдия номер 1, колко картона ще даде за Делиормана. В Европа им дава по 6 8 на мач, тук да видим. Бистришките тигри със сигурност ще получат червен картон или дузпа в техен ущърб.