24 Октомври, 2024 11:31 507 2

Карди Би бе приета в болница по спешност, отмени концерт

  • карди би-
  • спешна помощ-
  • спещност-
  • болница-
  • концерт-
  • участие

Певицата не даде подробности, но сподели, че последните няколко дни е била в болница и се възстановява от "спешна медицинска интервенция"

Карди Би бе приета в болница по спешност, отмени концерт - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Карди Би, известната рапърка и изпълнителка на хита „WAP“, обяви на своите фенове, че няма да може да изнесе планираното си участие на One Music Fest в Атланта този уикенд поради спешна медицинска ситуация. Новината беше споделена в сряда чрез социалните мрежи, където певицата увери феновете си да не се притесняват.

„Толкова съм тъжна да споделя тази новина, но прекарах последните няколко дни в болницата, възстановявайки се от спешна медицинска помощ. За съжаление, няма да мога да изляза на сцената на One Music Fest,“ сподели 32-годишната звезда.

Карди Би беше един от водещите изпълнители на музикалния фестивал в Джорджия, където трябваше да дели сцена с известни имена като Earth, Wind & Fire и Нели. Въпреки това, рапърката изрази съжаление, че няма да може да присъства, и благодари на феновете си за разбирането: „Сърцето ми се разбива, че няма да видя феновете си този уикенд. Обичам ви всички и обещавам да се върна по-силна скоро.“

Организаторите на One Music Fest също потвърдиха новината в социалните си мрежи, като обявиха, че работят усилено, за да намерят заместник на Карди Би на фестивала. Те призоваха феновете да изпратят добри пожелания на рапърката за пълното ѝ възстановяване.

Изявлението на изпълнителката предизвика вълна от подкрепа в социалните мрежи. Хиляди фенове ѝ изпратиха добри пожелания за бързо оздравяване, като един от тях написа: „Здравето ти е по-важно, оздравявай скоро!“, а друг добави: „Чувствай се по-добре, кралице!“

Въпреки че Карди Би не разкри подробности относно състоянието си, това се случва месец след като тя роди третото си дете, дъщеря от вече бившия си съпруг Офсет. Двамата споделят още две деца – 6-годишната дъщеря Кълчър и 3-годишния син Уейв.

Инцидентът идва и в момент, когато Карди Би беше въвлечена в друга драма, свързана със семейния си живот. По-рано тази седмица, тя се включи на живо в Instagram от болничното си легло, за да осъди хора, които са подали анонимни сигнали в службите за защита на децата, твърдейки, че децата ѝ са в опасност. Карди Би остро критикува тези обвинения, като подчерта, че подобни действия са прекалено крайни и неприемливи.

Въпреки временното си отсъствие от сцената, феновете на рапърката остават оптимисти, че тя скоро ще се възстанови и ще се върне към обичайните си музикални изяви.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kaлпазанин

    3 1 Отговор
    Е недей да я е срам бе ,нека си каже била е на енергийни прахчета у някой я е изтърбушил от@@@
  • 2 Орел

    1 0 Отговор
    "Двамата споделят още две деца."
    Освен това споделят и други неща. Да ви имам културата!