28 Октомври, 2024 14:57 737 1

Деми Ловато претърпя ужасна семейна загуба

  • деми ловато-
  • загуба-
  • трагедия-
  • семейство

Певицата и актриса загуби племенницата си, малко след като бебето се роди

Деми Ловато претърпя ужасна семейна загуба - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Деми Ловато претърпя съкрушителна семейна трагедия. Сестрата на звездата, актрисата Мадисън Де Ла Гарза, обяви в Instagram, че новородената ѝ дъщеря Ксиомара за съжаление е починала миналия месец, след като е трябвало да се роди със спешно цезарово сечение.

22-годишната Мадисън написа: "Вечерта на 27 септември, след спешно цезарово сечение, Райън и аз държахме нашето малко момиченце за първи и последен път. Благодаря ти, Ксиомара, че ни направи родители на най-съвършения ангел на небето. Мама и татко те обичат, сладко момиче."

Публикация, споделена от Madi De La Garza (@maddelagarza)

32-годишната Деми смело коментира поста на сестра си, като написа: "Обичам те толкова много, Ксиомара. Ангел във всеки смисъл на думата. Ще бъда твоя леля завинаги."

След това тя публикува в своите истории в Инстаграм, споделяйки: "Почивай в мир, моята красива, съвършена племенница Ксиомара. Толкова съм благодарна, че успях да те държа в ръцете си." Тя отбеляза Мадисън, като написа: "Обичам те толкова много".

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato)

Сестрата на Мадисън и Деми, 36-годишната Далас, също отдаде почит на Ксиомара, като написа: "Момиченце Ксиомара, липсваш ми всеки ден. Ще се грижа добре за майка ти, ти можеш да отлетиш. Гледай над нас, напътствай ни и ни давай малки знаци. Някой ден ще дойдем и ще те видим, просто може да отнеме известно време."

Мадисън, която като дете играеше Хуанита Солис в сериала "Отчаяни съпруги", обяви, че е бременна в началото на септември, като съобщи на феновете си, че бебето ѝ ще се роди през октомври.

“О, Райън, как те обичам"", написа тя в публикация в Instagram на 5 септември, заедно със снимки на двойката, гушнала бебешкото коремче на Мадисън. Актрисата добави: "Благодаря ти, че сбъдна всичките ми мечти. Бебе Мичъл 10.24."

Мадисън също така публикува снимки, на които празнува със семейството си, включително с майка си Даяна Де Ла Гарза, Далас и Деми, която по-късно изрази вълнението си в коментарите, като написа: "Обичам те и това бебе толкова много!"

Само преди седмици Деми заяви, че е развълнувана от идеята да стане леля, като каза пред E! News на прожекцията на документалния си филм Child Star на Hulu, че семейството е една от най-големите "ценности" в живота ѝ. Тя каза: "Наистина съм развълнувана, че в семейството ни ще се появи нов живот. Семейството е много ценно за мен. Ценя семейството и приятелите си повече от успеха във всеки един момент... "


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еверест му е до коляно, а Марианската до

    1 0 Отговор
    Господ бави но не забравя всички които станаха слуги на сатана.. Защото той е Бог ревнив..
    Еклесиаст 3:20 Всички отиват в едно място; Всички са от пръстта, и всички се връщат в пръстта.