ФАКТИ.БГ

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. Докога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря?

Публикувана: 27 Май, 2020 17:16
141 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 71230
Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.5 от 340 гласа.
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

На 26.03.2018 г. от гражданско сдружение БОЕЦ са внесли Заявление по ЗДОИ с вх. № .№63-00-8/26.03.2019г до шефката на НАП, Галя Димитрова, с което изискват информация, касаеща хазартния бизнес и несъбрания корпоративен данък.

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

От БОЕЦ публикуват следните зададени от тях въпроси:

Първо: Какъв е размерът на отписаните вземания на НАП поради изтекла давност по години за периода 2009г.включително – 2017г. включително?

Второ: Какъв е общият размер на отписаните вземания на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Трето: Какъв е размерът на несъбрания корпоративен данък по ревизионни актове на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Четвърто: Какъв е общият размер на оборота по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри и необлагаеми с ДДС за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Пето: Какъв е общият размер на декларираната печалба по години от фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г. включително – 2017г включително?

Шесто: Какъв е общият оборот на годишна база по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г.включително – 2017г. включително?

Седмо: Пълен списък на фирмите, занимаващи се хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри за периода 2009г. – 2017г

"Считаме, че поради високият и надделяващ интерес към исканата от БОЕЦ информация, както и поради нашето законно право да си съставим собствено мнение за дейността на НАП като задължено лице, исканата от нас информация ще ни бъде предоставена в законно установеният срок на посоченият от БОЕЦ носител и адрес в изпълнение на ЗДОИ.", пишат в заявлението си от БОЕЦ.

Дата 26.03.2018г. Г. Георгиев /председател ГД „БОЕЦ”/

Хазартният бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазартът се оказа изключително обгрижван от управляващите. Това е бизнес, който се ползва с грижата и закрилата на нашите политици и управници. Той е по-важен за управляващите от здравеопазването, лекарствата, хляба, образованието, социалните грижи и хранителният бранш. С оборот за над 3 милиарда на година, хазартът внася нелогично и необяснимо (или обяснимо) малко данъци в държавната хазна и за него се полагат специални грижи, административни отстъпки и данъчни облекчения. Търкането на билетчета се превърна в национален спорт, а националните телевизии, в денонощни игрални зали! Корпулентен бизнес за корпулентни бизнесмени! Всички сме чували митове и легенди за печалбите в бранша, както и за зависимостите, обвързаностите и корупционните схеми, в които са вплетени босовете на управляващата ни мафия, за да разтварят институционален и данъчен чадър и осигуряват спокойствие на хазарта и участниците в този бизнес.

Случващото се днес с „изненадващата“ офанзива срещу Васил Божков е театър имащ за цел да внуши на обществото, че държавата и нейните институции не са знаели нищо за този грабеж в продължение на години и изведнъж са прогледнали, твърдят още от БОЕЦ.

"Още преди две години БОЕЦ изисквахме от НАП информация за дейността на всички фирми занимаващи се с хазарт и лотарийни игри и то за периода от 2009г.! Алармирахме по този начин институциите и обръщаме вниманието им към този сектор на бизнеса, който е от най-обгрижваните от управляващата ни мафия за последните десетилетия без значение кой клан на мафията управлява", пишат от сдружението.

Какво се е случило?

"НАП вместо да изпълни Закона и да предостави на БОЕЦ исканата информация, като още тогава би станало ясно, че стотици милиони се крадат от българите и държавата всяка година, Галя Димитрова, шефката на НАП, потъпква брутално закона и ОТКАЗА мълчаливо достъп на БОЕЦ! Законът за достъп до обществена информация е категоричен, че задълженият орган, в случая НАП, е длъжен да отговори! БОЕЦ продължихме битката и заведохме дело в Административен съд София-град!", твърдят от сдружението на Георги Георгиев.

С решение 5035, Административен съд- София град, съдия Красимира Милачкова, отменя отказа и ОСЪЖДА НАП по Заявлението на БОЕЦ по ЗДОИ, касаещо информация за хазартния бизнес!

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години
Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

Вместо обаче да изпълни съдебното решение, НАП обжалва пред ВАС! Упорито пазят омератата за печалбите и платени данъци от хазартните босове! НАП не отрича, че има тази инфорамция, но отказва да я предостави!

С решение 6045 от 22.4.2019г. Върховният административен съд отхвърли жалбата на НАП срещу решението на АССГ , с което ги задължават да отговорят на БОЕЦ по ЗДОИ на зададени от нас седем въпроса!

РЕШЕНИЕ

6045
София, 22.04.2019

В ИМЕТО НА НАРОДА

Върховният административен съд на Република България – Пето отделение, в съдебно заседание на седми март две хиляди и деветнадесета година в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

ЙОВКА ДРАЖЕВА

ЧЛЕНОВЕ:

АННА ДИМИТРОВА
ЕМИЛ ДИМИТРОВ
при секретар Николина Аврамова

и с участието

на прокурора Илиана Стойкова

изслуша докладваното

от съдията АННА ДИМИТРОВА
по адм. дело № 12148/2018. Document Link Icon

Производството е по чл. 208 и сл. от Административнопроцесуалния кодекс (АПК).
Образувано е по касационна жалба, подадена от изпълнителния директор на Националната агенция за приходите (НАП), срещу решение №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г. на Административен съд – София – град, с което е отменен негов мълчалив отказ по заявление вх. № 63 – 00 -8/26.03.2018 г. на НАП и му е изпратена преписката за произнасяне в 14 дневен срок със задължителни указания по тълкуването и прилагането на закона.

РЕШИ:

ОСТАВЯ В СИЛА решение №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г. на Административен съд – София – град.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Така вместо да изпълни решението на съда, Галя Димитрова и НАП отказват да предоставят на БОЕЦ исканата информация, чрез която твърдят, че разкриват огромна схема за кражба на милиарди в хазартния бизнес. Аргументите на НАП за незаконосъобразния им отказ са, че предоставянето на тази информация би изисквало от тях известни усилия.

Този цинизъм не е случаем, пишат от БОЕЦ. НАП демонстрират потъпкване на закона и правото на гражданите да получат законно полагащата им се информация! Пазят омертата за хазарта, пазят бизнеса на Черепа на всяка цена, дори с цената на противозаконни действия, гневят се от сдружението.

"Всичко това няма как да се случи без прякото разпореждане на Владислав Горанов, който освен финансов министър е и предсдеател на управителния съвет на НАП. А над Горанов стои Борисов", убедени са от БОЕЦ.

От БОЕЦ завеждат ново дело, трето, този път в Административен съд - Видин, оспорвайки поредния отказ на НАП като незаконосъобразен и необоснован.

С Решение №108 от 11.10.2019г. АС – Видин ОТМЕНЯ отказа на НАП по всички точки и ОСЪЖДА отново Агенцията да заплати разноските по делото. РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!

За трети път от БОЕЦ осъждат НАП да предостави информация за оборотите и печалбие на Васил Божков и останалите играчи в хазартния бизнес и отново НАП отказва да изпълни съдебното решение, пишат те.

"НАП, РЪКОВОДСТВОТО НА НАП В ЛИЦЕТО НА ГАЛЯ ДИМИТРОВА И ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ КРИЯТ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ ПЕЧАЛБИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ НА ВАСИЛ БОЖКОВ И ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ХАЗАРТНИТЕ БОСОВЕ! БОЕЦ доказваме това с факти и документи от продължилата две години съдебна битка с институциите да разкрием колосалните данъчни измами и грабеж нанасящ щети за стотици милиони на година на държавата! И точно институциите и хората, които трябва да се борят с тези измами, крият и пазят измамниците. Същите институции сега се правят на изненадани, а Борисов, Горанов и Димитрова играят ролите на нищо незнаещи и на борци срещу хазартните измами", пишат възмутено от БОЕЦ.

От сдружението твърдят, че през цялото време от НАП разполагат с поисканата информация, но отказват да я предоставят.

Така се стига до четвърто дело в Административен съд срещу НАП, където магистратите се произнасят, обявявайки отказа на НАП за НИЩОЖЕН!

"Борисов, Горанов, Димитроа - те са хората, които разтваряха чадър над тези схеми в продължение на десет години! По същият начин Борисов и министрите му се правеха, че не знаят нищо и за източването на язовир „Студена“, за некачествения ремонт на пътя край Своге, станал причина за смъртта на 20 души и за всичко други скандали и гейтове, които тресат държавата ни ежедневно! Както и в тези случаи, така и сега БОЕЦ доказваме с документи и факти, че всичко в държавата на мафията се случва и контролира лично на най-високо ниво! Всички са знаели и всички са отговорни в схемите!", продъжават от БОЕЦ.

"Не е тайна, че Горанов е от „квотата“ на Пеевски в министерски съвет. Логиката предполага, че удара срещу Божков е част от тотално преразпределение на територии, бизнес, пари и власт, продиктувано от ограничения ресур, който принуждава мафията да влезе в режим на самоизяждане, за да оцелеят „най-дебелите“. Борисов отдавна се е превърнал в марионетка на Пеевски и както с избора на Гешев за главен прокурор, така и със всички свои действия доказва, че именно Пеевски и ДПС ръководят вече държавата. Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. Докога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря? Докога ще издържат и всички, които са крали заедно с Борисов и са му се отчитали години наред, а сега изведнъж той се обръща срещу тях? И най-важният въпрос – докога гражданите ще търпят да бъдат мачкани, ъгани и ограбвани от шепа самозабравили се мутри, ченгета и престъпници?", питат се от БОЕЦ.

"БОЕЦ ви описахме една двугодишна сага, минала през 4 съдебни дела, спечелени от нас на всички инстанции срещу НАП и държавата на мафията! Тази сага показва упорития стремеж и огромните усилия положени от институциите, лично от Галя Димитров и Владислав Горанов, под прякото ръководство и контрол на Пеевски и Борисов да пазят и крият информацията за платените данъци и милиардните печалби на Божков и останалите хазартни босове! Те са съучастници в този грабеж, продължил десетилетия! Само пореден пример за мафиотската и престъпна същност на това управление! Сега процесът на самоизяждане на мафията е в ход, като Борисов и Пеевски с помощта на Гешев и НАП се опитват да изядат Божков, за да нахранят глутницата!

БОЕЦ доказваме по неоспорим начин, че Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в хазарта. Да не забравяме, че на върха на тази група стои Пеевски! Не само за бизнеса на Божков, но и за всички останали. Спокойно можем да кажем, че този бизнес е бил под техен личен контрол, както и милиардите минаващи през него. Част от тези милиарди се връщат и „джиросват“ на властимащите, като гаранция, че далаверите ще продължат. Така се смазва машината и се купуват къщи в Барселона, апартаменти с асансьори в хола и тн. Така се пълнят офшорни сметки и се живее охолно в Дубай с години. Така след това се правят и дарения, с източените и одрани от нашия гръб пари!", допълват от гражданската организация.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.5 от 340 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
далавера няма
1 Отговор
То няма далавера, всичко е законно, въпроса е този който е направил закона така какво е получил в замяна...

Коментиран от #61


Оценка:
-12 +383

2
Този коментар е премахнат от модератор
Последния софиянец
3 Отговор
На всички беше ясно че в хазарта се отчитат смешни обороти. Ако не са знаели, значи министрите са пълни идиоти и трябва да напуснат заради невменяемост.

Коментиран от #98


Оценка:
-18 +489

E мерси че ни казахте
4 Отговор
Просто български манталитет, никой не го интетрсува...

Оценка:
-26 +254

3339
5 Отговор
АБЕ Я РАДЕВ ДА ГО СВАЛЯ И ПРАЩА НА ТОПЛО !

Коментиран от #54


Оценка:
-27 +365

Критичен
6 Отговор
тва решение няма подпис на съдия, няма печат, за кво говорим, то чадъра е видим, и не само над хазартния бос божков, а и над Лукоил на авера Златев, за БТ, за БМФ, за енергетиката дане говорим .........

Коментиран от #12, #52


Оценка:
-14 +307

Загрижен
7 Отговор
Съд, присъда и затвор за Борисов и шайката. Ама как да се случи, като българите сме овце. Те, овцете, са революционери сравнение с овчедушния народ.

Коментиран от #48, #51, #121


Оценка:
-28 +368

Мда
8 Отговор
И в крайна сметка къде е информацията, предоставена ли е, или наглеците продължават да крият далаверите си?

Оценка:
-14 +267

фффф
9 Отговор
Значи са част от престъпната му група. Гешев...?

Оценка:
-13 +251

Лекар БГ
10 Отговор
Има точно два варианта.
1.Знаели са и са разпъвали"чадър".Което директно ги вкарва в ОПГ с Черепа за укриване на данъци в крайно високи размери.
2.Не са знаели.Е що за ръководители на Държава са,в която някой,не плаща едни 700 милиона,а те не знаели?!Тежка безстопанственост е това.

Коментиран от #53, #73


Оценка:
-11 +318

2882
11 Отговор
Епа то пише в новите обвинения че престъпната група била от трима

Коментиран от #130


Оценка:
-11 +158

111
12 Отговор

До коментар #6 от "Критичен":


Ако решението е свалено от сайта на съда, няма как да има подпис, печат и т.н., така че влезте в този сайт и проверете по номера и годината на делото

Оценка:
-10 +170

Боец с продажния гъзец
13 Отговор
Кой го казва това Един национален продажник

Коментиран от #16


Оценка:
-235 +25

ДСъученик
14 Отговор
Шумкарите добре са възпитали децата си.

Коментиран от #17, #133


Оценка:
-129 +49

15
Този коментар е премахнат от модератор
Много ясно
16 Отговор

До коментар #13 от "Боец с продажния гъзец":


На заплата от Кремъл.......

Оценка:
-173 +23

Мирен преход Да ама НЕ
17 Отговор

До коментар #14 от "ДСъученик":


Не бе,просто ги изпратиха да учат в Москва

Оценка:
-124 +29

Наблюдател
18 Отговор
Естествено че са знаели! Няма начин такава далавера да съществува без тяхно знание и най-вероятно участие!!

Оценка:
-9 +235

габровец от варна
19 Отговор
Брейй че невероятно откритие!По-интересното е колко дрога минава през Бг щом толкова кила хващат.

Оценка:
-6 +176

Стунджи
20 Отговор
Трябва да си пълен идиот,за да повярваш,че управляващите нямат хал хабер информация за хазартните босове и техните далавери. Сега лаещия непрекъснато Найденов кой знае какво му е обещано за да окаже "съдействие" !

Оценка:
-8 +206

Боец и БТВ останаха без пари
21 Отговор
Ами сега какво ще правят БТВ. Какво ще правят Хекимян и Венелин Петков. Как ще продължат да се издържат и как ще защитават един престъпник с 18 различни обвинения. Дори Ал Капоне е имал по-малко. Прецедент за България.А по БожковТВ от сутрин до вечер само него дават. Горкият милиардер. Само 2-3 милиарда откраднал. Как може държавата така да се отнася с такъв “почтен човек”.... Честно казано аз си мисля че БТВ трябва да се разследва до дупка. И Хекимян и Венелин и всички бивши и сегашни директори в борда. Аз никога не съм виждал по манипулативна и истината прикриваща медия. Трябва да се разследва. Цялата телевизия прилича на мафиотска структура за поръчки, шантаж, злепоставяне и манипулиране срещу пари и оневиняване на престъпници и комунистически агенти срещу пари както и пропаганда. За мен БТВ е мафиотска структура прикрита зад кадъра на предавания.

Коментиран от #24


Оценка:
-180 +45

Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини
22 Отговор
Ами сега какво ще правят БТВ. Какво ще правят Хекимян и Венелин Петков. Как ще продължат да се издържат и как ще защитават един престъпник с 18 различни обвинения. Дори Ал Капоне е имал по-малко. Прецедент за България.А по БожковТВ от сутрин до вечер само него дават. Горкият милиардер. Само 2-3 милиарда откраднал. Как може държавата така да се отнася с такъв “почтен човек”.... Честно казано аз си мисля че БТВ трябва да се разследва до дупка. И Хекимян и Венелин и всички бивши и сегашни директори в борда. Аз никога не съм виждал по манипулативна и истината прикриваща медия. Трябва да се разследва. Цялата телевизия прилича на мафиотска структура за поръчки, шантаж, злепоставяне и манипулиране срещу пари и оневиняване на престъпници и комунистически агенти срещу пари както и пропаганда. За мен БТВ е мафиотска структура прикрита зад кадъра на предавания.

Коментиран от #115, #120


Оценка:
-171 +34

Камарг
23 Отговор
Сега Спорт тото,Българският спортен тотализатор изземва хазартния бизнес и ще предлага вече и спортни залози.Ще си имаме и държавен хазарт освен бензиностанции

Оценка:
-8 +145

Тези ...
24 Отговор

До коментар #21 от "Боец и БТВ останаха без пари":


Ами тези от "боец" също трябва да бъдат разследвани, стига толкова фалшиви сайтове пръскащи лъжливи новини, и не само те ... До кога националните телевизии , всеки ден ще дават думата на червените българомразци...

Коментиран от #27, #45, #118


Оценка:
-204 +30

Тома Неверни
25 Отговор
Нормално е постъпил Божков, не е луд този, който яде баницата а този който я дава. И аз да съм ще направя същото.
Защо Борисов и Горанов, не са подсъдими?
Преди една година ги нарекох, че са "хунта" и вече заслужено си го носят името ново.

Коментиран от #71


Оценка:
-14 +187

26
Този коментар е премахнат от модератор
27
Този коментар е премахнат от модератор
Гошо
28 Отговор
А не бе, баница

Оценка:
-5 +40

незнайко6572
29 Отговор
В тази държава само далавери кражби, парите отпуснати от Еврофондове отиват само в едни и същи хора !!!!!!

Оценка:
-8 +138

Активист на БСП
30 Отговор
Ами ...ОСТАВКА !!!

Оценка:
-16 +101

Али Реза Текин
31 Отговор
Живял съм в Германия и Португалия Имам къща в село Люляково. Казвам се Алли, но приятелите ми викат Аптито!!!!!

Оценка:
-11 +33

САМО ДА ПОПИТАМ
32 Отговор
ИМАТ ЛИ ПРАВО НАП ДА МЕ ТОРМОЗЯТ ОТ 10ГОДИНИ. ИМАХ ФИРМА, НО Я ЗАКРИХ. ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ И НЕ СЪМ СИ ВНЕСАЛ ОСИГУРОВКИ ЗА 6 МЕСЕЦА И МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ВЕЧЕ 10ГОДИНИ. ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА ПИТАМ, ДАЛИ ИМАМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА. ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ.

Коментиран от #50


Оценка:
-16 +108

Капитан леши
33 Отговор
ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИЙ С ИКЛЮЧЕНИЕ ЕВРО КОМ СА ПОДКУПЕНИ ОТ МУТРАТА - ДА НЕ СТЕ ГЛУХИ ИЛИ СЛЕПИ !

Коментиран от #69


Оценка:
-13 +131

Много Долен Тип
34 Отговор
Тя играта отдавна загрубя,стигне ли се до оставка тя върви заедно със затвор и то не само за ДКХ а и нагоре до върха,не могат да допуснат такъв развой. Четох че 2г след първо четене"разумен срок" сега приемат чисто нов закон за храните и си задавам въпроса да не би след монопол на хазарта и горивата да създадът и монопол над хранителните вериги. И като прибавим масовите арести на бизнесмени синове,дъщери адвокати и певици,безконтролното следенето на тел и интернет заграбването на определени бизнеси тази история доста заприлича на чиста диктатура или може би хунта!

Коментиран от #136


Оценка:
-10 +121

Не е важно, че са знаели
35 Отговор
Важно е колко са получили! Ужас ги тресе.

Коментиран от #36


Оценка:
-9 +102

Колко да са получили?
36 Отговор

До коментар #35 от "Не е важно, че са знаели":


Горанката строи къщурка за около 5000000

Коментиран от #106


Оценка:
-10 +115

Фаера
37 Отговор
Играят комбина хвърлят ни прах всички са една шайка парите ги закараха в ОАЕ накупиха имоти с тях и гражданство честито да са живи и здрави будалите да плащат и заемите им за сметка на здравето и живота си

Оценка:
-8 +94

123
38 Отговор
Не е като тези да са били един ден на власт и да не знаят, значт но не истат да събирът данците. Занят и за другите които крият обороти но се
се прявят че не знат защото се иска работа и трябва да настъпат по пръстите на крака баджанаците, които ще почнат да вият на умряло и да говорят по вестниците колко са репресирани.

Оценка:
-9 +71

Ivo
39 Отговор
Всеки народ си заслужава орисията ,във Франция досега да са ги обезглавили ,там им вдигнаха билетите за градския транспорт и жълтите жилетки подпалиха държавата ,тук е Батак до Батак и Боко тиквата е спокоен защото сме търпими до глупост,не случайно ни нарича прости ,толупи и кво ли не още ,не само че веднага трябва да им се вземе власта но и да им се търси отговорност до дупка на ГЕРБ и всички гравитиращи около тях,безочливо нагли алчни изроди ,на гърба на една шепа народ искат да изкарат милиарди

Оценка:
-7 +116

Бунтата
40 Отговор
Абе Вие да не мислите,че всичко е минало без знанието на баце!!!!!
Жестоко се лъжете!!!
Всичко е заради следващите избори,Божков да не плати на БСП!!!

Оценка:
-11 +96

Тиквистан кочина
41 Отговор
Това са глупости.В рога на изобилието всичко процъфтява.А Боко е чист като момина сълза...ама друг път...

Оценка:
-16 +71

ГРАД КОЗЛОДУЙ
42 Отговор
По големи глупости не бях чел..

Коментиран от #78


Оценка:
-64 +14

Васил Левски
43 Отговор
Абе ти си знаеха,ама като спря да им плаща рекета,и се оказа ,че не са знаели.

Оценка:
-9 +67

44
Този коментар е премахнат от модератор
Додо
45 Отговор

До коментар #24 от "Тези ...":


Преторианската армия на радев

Оценка:
-48 +18

НАГЛОСТ
46 Отговор
ТOВA E ДЪРЖAВAТA НA БAНДИТИТE И МУТРИТE !!! Мутритe cи нaпрaвихa държaвa и ceгa вoдят вoйнa пo мeжду cи-eднитe aрecтувaт и cъдят другитe a aкo eвeнтуaлнo cлeд врeмe ce cмeни пoлoжeниeтo и другитe дoйдaт нa влacт cтaвa oбрaтнoтo тe пoчвaт дa лoвят и унищoжaвaт другитe ! Прocтo oт тoзи злoкaчecтвeн ТУМOР Бългaрия нямa дa ce oтървe никoгa зaщoтo caми cи ги избирaмe и търпим !!!!!!!!

Оценка:
-9 +77

47
Този коментар е премахнат от модератор
До простия
48 Отговор

До коментар #7 от "Загрижен":


Да си "загрижен" за държавата е добре, но ако нямащ здрава логика в мисленето, не разбираш как и от къде идват проблемите, а това означава, че не можеш да помогнеш при решаването им !
"Черепа", както и ВИС, СИК, Мултигруп и прочие престъпни банди, не ги създаде Борисов !
Неговата вина е, че не ги пребори тотално !
Но това, не беше по силите на никой в България , защото зад тях, стоеше "държавната машина" на БКП-БСПрестъпници, начело с ДС !
Когато това ви стане ясно, тогава ще разберете, че Борисов е "цвете", в сравнение с тях !
Сега са останали, само няколко "разклонения" или по-скоро "издънки" на комунистическата мафия, с които държавата започна борба, но вие, трудно мислещите, пак сте недоволни !

Оценка:
-62 +21

ИСТИНАТА
49 Отговор
СПЕШНО! НЕЗАБАВНО!! ВЕДНАГА, СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на "държавата" ни, МАШИННО ГЛАСУВАНЕ и НОВИ ИЗБОРИ!!! Да го направим БЪЛГАРИ!!! НАРОДЕ????

Оценка:
-15 +76

Отговарям
50 Отговор

До коментар #32 от "САМО ДА ПОПИТАМ":


До преди 10год които направи фирма сега е милионер защо спа а не направи фирма преди като божков /вземи пример от нинова сега и тя няма фирма/сега времената са други трябва да се плаща данъци на държавата а не как-то преди на партията

Оценка:
-28 +10

Минчо
51 Отговор

До коментар #7 от "Загрижен":


Този що не кажи за неговите далавери/не беше ли изгонит от някоя партия за злоупотреби с пари а къщата и колата която има/явно няма будали да плащат за протести и взе да пише тои се сеща кои го пита

Оценка:
-24 +9

Знаеш ли
52 Отговор

До коментар #6 от "Критичен":


В Испания вече на много документи няма печати.Закона е много строг за документи с невярно съдържание.За измама с лични данни или документи не можеш да си помислиш.

Оценка:
-8 +26

Пациен
53 Отговор

До коментар #10 от "Лекар БГ":


Явно всички които пишат са с /деменция/ слаба памет след като напусна мвр божков регистрира фирми1991год и борисов му опна чадър /защо не си направите труда да видите кои са министри и президенти до2010год/борисов не е управлявал българия от 681год вие го направихте наи великия държавник

Коментиран от #60


Оценка:
-35 +16

54
Този коментар е премахнат от модератор
Очевидно
55 Отговор

До коментар #27 от "ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ":


Ако тези които протестират/които все са замотани от алкохол и наркотик и все полицаи те ги бият/ са боец мама мия

Оценка:
-21 +12

2323
56 Отговор
И става дума за схеми които дори и малко сополиво детенце да хванете на улицата и то ще ви ги разкаже.Интересно коиса другите за които не знаем.

Оценка:
-5 +34

По отношение на
57 Отговор

До коментар #26 от "Факти...":


г-н министър-председателя е много спорно кое е обидно и кое - не. Ако кажеш за някого, че е недостатъчно интелигентен, може и да е вярно, може и да не е. Ако някой е прочел само една книга, какъв е? Същото е и с категориите " лъжец", " самовлюбен" и подобни. Или че неморално и без основание е " доктор на науките" и " генерал". За кое от тези твърдения бихте завели дело?

Оценка:
-6 +24

Тиквун
58 Отговор
Продавам къща в Барселона и мома с дете бонус спешно

Оценка:
-12 +41

И КВО?
59 Отговор
Да живее Бойко Борисов !!! Другия път пак ще гласувам за единственият ЛИДЕР в държавата

Коментиран от #64, #68


Оценка:
-50 +13

Говорим за Борисов
60 Отговор

До коментар #53 от "Пациен":


-настоящият министър-- председател, не подменяйте обекта. Самото създаване на фирма НЕ Е престъпление - така че разходката до 1991 е несъстоятелна. То, както се оказа, и Борисов е бил в Панкрац, но не това е темата сега.

Коментиран от #62


Оценка:
-6 +26

Bai nudals
61 Отговор

До коментар #1 от "далавера няма":


Пари,много пари е получил.

Оценка:
-6 +22

Bai nudals
62 Отговор

До коментар #60 от "Говорим за Борисов":


Нее бил,лъжа.Аз го ненавиждам но истината преди,всичко. В Панкрац нее бил.

Коментиран от #70


Оценка:
-12 +10

63
Този коментар е премахнат от модератор
Браво,
64 Отговор

До коментар #59 от "И КВО?":


САМО ТАКА! Браво на теб. Ти в коя държава живееш?

Оценка:
-4 +21

От лошия материал
65 Отговор
Драги коментатори, нали се досещате, че само с чукване върху плюсчето всичко ще си остане както е от 30 години насам. Силно се надявам да променим нещата по другия начин!

Оценка:
-10 +41

той
66 Отговор
Е добро утро. Всички са в лапаницата!

Оценка:
-4 +30

67
Този коментар е премахнат от модератор
Bai nudals
68 Отговор

До коментар #59 от "И КВО?":


Тоя път ще заложиш ама на куц кон. На тоя компрометиран тип. И кво...

Коментиран от #74, #76


Оценка:
-9 +14

Bai nudals
69 Отговор

До коментар #33 от "Капитан леши":


Забравяш и 7\8 т.в.

Оценка:
-5 +15

Може и да не е бил
70 Отговор

До коментар #62 от "Bai nudals":


Но защо не е съдил тези, които са го набедили, че е бил?

Оценка:
-5 +18

хахаха
71 Отговор

До коментар #25 от "Тома Неверни":


това че ти си осъзнал преди година че са хунта не означава че това име им е ново или не са били такива от самото начало на управлението си...!

Оценка:
-6 +19

72
Този коментар е премахнат от модератор
специализанта
73 Отговор

До коментар #10 от "Лекар БГ":


знаели, незнаели, партийните каси трябва да се пълнят !

Оценка:
-2 +24

74
Този коментар е премахнат от модератор
Анти комунист
75 Отговор
Дори и да овладеете всички медии,господа другари,дори и да спирате всички истини, ЗАПОМНЕТЕ господа другари,на изборите 8%са на ДА България, 8%които ще принудят Герб да влезне в открита коалиция с ДПС Това е КРАЯТ ви господа другари,няма Божков и няма Бойкивци,няма Доганивци и Герговци.Марешки и Волен няма да влезнат Слави ще е с Манолова Бсп сами,всяко начало си има край.

Коментиран от #99


Оценка:
-29 +7

76
Този коментар е премахнат от модератор
77
Този коментар е премахнат от модератор
78
Този коментар е премахнат от модератор
79
Този коментар е премахнат от модератор
HohoBoho
80 Отговор
Оставка! И да влизат затвора!

Оценка:
-5 +18

Наглият
81 Отговор
Добре ,че е Борисов,иначе още щяхте да се посир...те по улиците от разни,/компири,мечки,круши,маймуняци и т.н./герои от ъндърграунда---мутри се ловят с мутри!!!

Коментиран от #91, #107


Оценка:
-33 +7

сметало
82 Отговор
не плащайте данъци на хунтата

Оценка:
-3 +15

Тошко
83 Отговор
Днес трябва да получим преджаросаните акции на ФК Левски!?!? Пращайте пощаджията Сашо
Диков да чака пред Ал. Невски!

Оценка:
-1 +11

гост
84 Отговор
Управляващите се отблагодариха публично на тази Галя Димитрова
като й увеличиха заплатата на 5500 лева или да ни докажат, че
нищо няма да се случи въпреки всичките й гафове и нашето
роптаене.

Оценка:
-2 +20

ДОКО
85 Отговор
И ЗАРАДИ ТОВА ЕСТЕСТВЕНО СА ПОЛУЧАВАЛИ Д И В И Д Е Н Т И..

Оценка:
-1 +13

да не повярваш
86 Отговор
Изненадани има ли , изненадани няма , освен изпълнителите , че са разкрити.

Оценка:
-1 +17

Цеко
87 Отговор
Въпросната Филипова която се споменава в чата между Бошков и Горанов защо не я викнат на разпит или журналистите защо не я потърсят за коментар ,чадър ли има над нея или е държанка на някой може би на бившият ръководител на КОНПИ Пламен Георгиев

Оценка:
-2 +18

ЕЕМ
88 Отговор
Кимчо да ни прати някоя нова ракета и всичко да свършва.

Коментиран от #97


Оценка:
-3 +12

Иван
89 Отговор
А в същото време за някакви смешни пари НАП те издирват като луди ако случайно има разминаване в данъчните дрклсрации пълен цирк

Оценка:
-2 +21

GhostinTheMachine
90 Отговор
Някой направили си си труда да прочете всичко и да прегледа документите по снимките , защото никой от тях не доказва до момента Заглавието на тази драсканица ..

Коментиран от #109


Оценка:
-8 +3

бузю
91 Отговор

До коментар #81 от "Наглият":


Да , бе да ! Клин клин избива , но втория остава.

Оценка:
-2 +3

Garrincha
92 Отговор
За Борисов и Горанов - нищо, не доказвате ! Само, догатки ! Нито, Борисов, нито, Гешев са пионки на Пеевски - той е от другата страна ! Просто, двете групи - на Борисов и на Доган са избрали да си поделят България и да си добруват на наш гръб, но от време на време си правят по някоя малка мръсотийка и някое бушонче изгаря - справка - последния случай с кокаина (предполагам, че голяма част, ако не - всичкия, ще бъде продаден по други канали !

Коментиран от #93, #96, #101


Оценка:
-11 +4

Garrincha
93 Отговор

До коментар #92 от "Garrincha":


*догаДки

Оценка:
-0 +2

До жагрижен 7
94 Отговор
Говори само от твое име не от името на цялата нация.

Оценка:
-3 +4

Писна ми
95 Отговор
Офф пак ли тази тема. Ами вече не е интересно. Всички крали а сега единия се чувства прецакан. Щял да съди. За какво, че вдигнаха чадъра ли? Абе да правят каквото си искат. Нас тук ни е какво ще ядем утре.

Оценка:
-1 +7

96
Този коментар е премахнат от модератор
ЕЕМ,корекция бе!
97 Отговор

До коментар #88 от "ЕЕМ":


По-уместно е да кажеш не всичко да свършва,а всичко да приключва.

Оценка:
-1 +3

98
Този коментар е премахнат от модератор
това нещо
99 Отговор

До коментар #75 от "Анти комунист":


ДА България не беше ли с Кунева? Потрес... Къде е тя сега , мисли ли за България, сега ли се...?

Коментиран от #128


Оценка:
-0 +4

КАИЧО
100 Отговор
ЛУКАНОВ 2 СЕЗОН ЩЕ ДАВАТ НА ЕСЕН МНОГО ИНТЕРЕСЕН СЕРИАЛ ха ха

Оценка:
-1 +4

101
Този коментар е премахнат от модератор
тулуп
102 Отговор
ахахаха, почти няма фирма, която на не краде ддс и да скатае корпоративен. хората са приспани, политиците и фирмаджиите са милионери. прост народ лесно се управлява.

Оценка:
-1 +9

103
Този коментар е премахнат от модератор
104
Този коментар е премахнат от модератор
105
Този коментар е премахнат от модератор
Кольо Фичето
106 Отговор

До коментар #36 от "Колко да са получили?":


Къщурката не е негова на Бойко е той ще му я дава под наем за 35 лв

Оценка:
-1 +3

БАРО
107 Отговор

До коментар #81 от "Наглият":


Браво бе умник какъв си ми сладур

Оценка:
-1 +1

108
Този коментар е премахнат от модератор
Централна избирателна комисия
109 Отговор

До коментар #90 от "GhostinTheMachine":


От цялата драсканица най-интересното е заглавието И то е абсолютно вярно ми нали тези хора им дадоха пари да вземат властта по-точно всички говорят че се купуват избори а парите откъде

Оценка:
-2 +1

RUMEN BALABANOV
110 Отговор
НЕ ВЯРВАМ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ХАМЕЛЕОНИ И НА ТЕАТРАЛНИТЕ ИМ ПОСТАНОВКИ В НС ,КАКТО И НА ТВ ГОСТИТЕ ПО ТВ КАНАЛИТЕ ,ВЯРВАМ НА ТЕЗИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА МЕ ПРЕДАЛИ ИЛИ ПРОДАЛИ ,ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ СРЕЩУ НИКОГО .

Оценка:
-0 +2

Ряпата
111 Отговор
Черепи-тикви,яйца на Очи - Всичко в държавата страшно вони.

Оценка:
-0 +6

Ракодов
112 Отговор
Тази ли Галя шефката на Нап която не си прекрати почивката в Мексико когато тук се тресеше държавата добре са я на градини за вярната служба в ползу ОПГ лошото е че обикновеният българин го гонят до дупка за незначителни данъци дори и след като е минал абсолютният давностен срок ,абе смях в залата както се казва кой знае на кои наши фирми са изтекли задълженията от тези 20 милиарда.....

Коментиран от #117


Оценка:
-1 +5

Ракодов
113 Отговор
Тази ли Галя шефката на Нап която не си прекрати почивката в Мексико когато тук се тресеше държавата добре са я наградили за вярната служба в ползу ОПГ лошото е че обикновеният българин го гонят до дупка за незначителни данъци дори и след като е минал абсолютният давностен срок ,абе смях в залата както се казва кой знае на кои наши фирми са им изтрили задълженията от тези 20 милиарда.....

Оценка:
-0 +4

Професионалист
114 Отговор
Докато критикуваме мутрите само от в къщи ще продължават да се гаврят с нас.

Оценка:
-1 +6

Анти комунист
115 Отговор

До коментар #22 от "Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини":


Мисмя че ДПС и ГЕРБ са истинската спарка за битка с комунистите.Васко Божков е червен олигарх,живял и просперирал в приятелски връзки с Илия Павлов ,неговият заместник,Гестапото,трябва са сме на ясно битката с комунистическата партия на Нинова е епична,тя е решаваща за България, само Делян Пеевски може със своя прочетен председател Ахмед Доган да спре БСП да ни превърне в колония на РУСИЯ Прокуратурата е на първа линия в битката за демокрация.Да си прост не е порок а действително състояние на личността,нищо не зависи от вас само благодарение на елита вие ще имате някакъв стандарт,САЩ и ЕВРО СЪЮЗА вярват на АХМЕД И БОЙКО ТЕ СА ЕДИННИ В БИТКАТА С МАФИЯТА

Оценка:
-1 +1

Долно Воден
116 Отговор
Долно Воден е меката на анти корупцията,сега е по трудно стана квартал на Асеновград,Делян обича Долно Воден,Доган Обича Долно Воден, Бойко ще го залюби, Гешев може да спре битовата престъпност около Долно Воден даже и в него.

Оценка:
-1 +0

Гонят ни мамо гонят.
117 Отговор

До коментар #112 от "Ракодов":


Кои са тези можещи да се възпротивят на гр.общество,сваляме Ддс на медиите и от 111 място ставаме на ОО място,Долно Воден е крепост на антикомунустите, с някакъв сайт уж некомунистически, ,да ама не Доган и Бойко обичат Долно Воден даже и Делян дарителя ,сайта прилича на ТКЗС

Оценка:
-0 +1

118
Този коментар е премахнат от модератор
Вярно
119 Отговор
Закони няма щом агенциите не ги спазват защо народа трябва да ги спазва. Закона е незначителен то обхваща само обикновенния и трудолюбив човек всеки друг е над него. Историята на страната говори го доказва
Мое мнение скъцайте законите и направвте каквото е нужно играйте мръсно за да получите няма друг начин коршума е начина

Оценка:
-0 +1

соросоидни кърлежи
120 Отговор

До коментар #22 от "Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини":


Нова тв сигурно е твоята любима тв. след като денонощно дават ББ и шефа Домус..какви хора,какви дарения прави той и брат му..такова лизане на задни части ,такъв катарзис още не сме гледали, мисирки блю блю ..

Оценка:
-0 +1

Koko
121 Отговор

До коментар #7 от "Загрижен":


A предишните какви са ?

Не че са цвете и тия.

Оценка:
-0 +0

Заблудено соросче
122 Отговор
И така да повторим - Гeoрги Гeoргиeв oт НПO-тo „БOEЦ“, кoйтo e нa ръчнo упрaвлeниe oт фaрaoнa Цвeтaн Вacилeви и ce зaнимaвa прeдимнo c oргaнизирaнe нa улични бунтoвe и прoвoкaции, бeшe нaгрaдeн прeз 2019 г. c призa „Дoблecт нa гoдинaтa“ oт oргaнизaциятa нa Coрoc „Бългaрcки хeлзинкcки кoмитeт“

Оценка:
-1 +4

БАТ РУМЕН
123 Отговор
АКО ТОЗИ САЙТ Е БГ ХАЙД ПАРК,ПРИ НЕУДОБНИ КОМЕНТАРИ ЩЕ ГО УНИЩОЖАТ ,КАТО ТОЗИ НА в СТАНДАРТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ,ТАКА ЧЕ ДА СМЕ ВНИМАТЕЛНИ , ЦЕНЗОРА ИМА И ТУК , КОЙ ,КОГА И КАК ЩЕ ВЪРНЕ УМНИТЕ,ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ,КОИТО БЯХА ПРОКУДЕНИ ОТ КРАДЛИВИТЕ ЧЕРВЕНИ МАРОДЕРИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ , КОГО ЧАКАМЕ ОЩЕ ДА НИ ОПРАВЯ ,МАЯ КОСТИНБРОДСКА ИЛИ КУРНЕЛИЯ , ОСТАВА ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА ВЪЗРАСТНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ,СЛАВИ ТРИФОНОВ И КОМПАНИЯ !

Оценка:
-0 +2

БАТ РУМЕН
124 Отговор
БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЗАЩО НЕ УСПЯХМЕ ДА ВЪЗПИТАМЕ ТОЛЕРАНТНОСТ В НАШАТА МЛАДЕЖ И ДОПУСНАХМЕ СЪЗДАВАНЕ НА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯТ АНТАГОНИЗЪМ В ТОЛЕРАНТНАТА НИ ДЪРЖАВА ,НАМЕРИЛИ ПРИЕМСТВЕНОСТ РАЗЛИЧНИ ЕТНОСИ И РЕЛИГИОЗНИ ОБЩНОСТИ ,А СЕГА ДЕЦАТА ЗАПОЧНАЛИ ДА СЕ БИЯТ НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ С НЯКОЛКО ТУПАНИКА ,ПРОЯВЯВАТ НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ ,ВСЕ ПО-ЧЕСТО СЕ ПОКАЗВАТ ВАНДАЛСКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ПО РАЗНИ ИСТОРИЧЕСКИ СВЕТИНИ ОТ ВИДИМО ИНТЕЛЕГЕНТНИ БЪЛГАРИ .НЯКОГА ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ СВЪРШВАХА В ПОНЕДЕЛНИК ДО ОБЯД,СЕГА СЕ ТРОШАТ НАВЕСИ НА СПИРКИ,ПЕЙКИ,ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ ,ДОПУСНАХМЕ НАЙ-ГРОЗНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ КОПИРАНИ ОТ АНГЛИЙСКИ И ДРУГИ ФУТБОЛНИ ЗАПАЛЯНКОВЦИ ,НА КОГО СА УДОБНИ ТЕЗИ ГАДОСТИ ВНЕСЕНИ ОТ ЧУЖБИНА .ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СА МЕЧТИ ПО ЕТИКА И СИГУРНОСТ ?

Оценка:
-0 +1

АЙДЕ ГЕШЕВ
125 Отговор
ГЕШЕВ.....ГЕШЕВ. СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ВИДИМ ДАЛИ ИМАШ ТОПКИ,

Оценка:
-0 +1

ТЕАТЪРА
126 Отговор
БОРИСОВ, ГОРАНОВ и Сие В ЗАТВОРА - ЩЕ ГО ВИДИМ ЛИ И КОГА ?
Баба ми (Бог да я прости) на времето казваше, че всяка власт се сменяла на 20 години. Тази мина вече 30 години.
Време й е за смяна.

Оценка:
-0 +1

цар Крум
127 Отговор
и кво ,кучетата си лаят кервана си върви

Оценка:
-0 +0

128
Този коментар е премахнат от модератор
129
Този коментар е премахнат от модератор
130
Този коментар е премахнат от модератор
131
Този коментар е премахнат от модератор
132
Този коментар е премахнат от модератор
133
Този коментар е премахнат от модератор
646
134 Отговор
О! каква чисто нова неочаквана новина ! :D

Оценка:
-0 +1

BatMusurat
135 Отговор
И ако пак спечелят изборите тия долни педермиши предлагам да се разследва и чадъра върху ЦИК.

Оценка:
-0 +0

136
Този коментар е премахнат от модератор
137
Този коментар е премахнат от модератор
Иво
138 Отговор
"Добро утро, бос" - Пламен Бобоков показа есемеси с Борисов

Оценка:
-0 +0

КГБ Териер
139 Отговор
Боец , върни партийните пари които открадна.

Оценка:
-0 +0

истината 2
140 Отговор
МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПРАВИШ КОМЕНТАРИ,НЯМА ЛОШО.НО ,ВИЕ,МЛАДИТЕ ХОРА ,ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ОТИДЕТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ГИ ПОПИТАЙТЕ ТЕЗИ ЮНАЦИ -МАФИОТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ.А НИЕ ,СТАРИТЕ ХОРА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ---ОТГЛЕДАХМЕ ДЕЦА И ВНУЦИ,ЖИВУРКАМЕ С ТЕЗИ МАЛКИ ПЕНСИИ.НО ВИЕ ТЕПЪРВА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.АКО НЕ ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ВСЕ В КРИЗА,ВДИГНЕТЕ СЕ НА ПРОТЕСТИ .

Оценка:
-0 +0

истината 2
141 Отговор
МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПРАВИШ КОМЕНТАРИ,НЯМА ЛОШО.НО ,ВИЕ,МЛАДИТЕ ХОРА ,ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ОТИДЕТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ГИ ПОПИТАЙТЕ ТЕЗИ ЮНАЦИ -МАФИОТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ.А НИЕ ,СТАРИТЕ ХОРА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ---ОТГЛЕДАХМЕ ДЕЦА И ВНУЦИ,ЖИВУРКАМЕ С ТЕЗИ МАЛКИ ПЕНСИИ.НО ВИЕ ТЕПЪРВА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.АКО НЕ ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ВСЕ В КРИЗА,ВДИГНЕТЕ СЕ НА ПРОТЕСТИ .

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


ТОП 5