Last news in Fakti

27 Май, 2020 17:16 75 454 142

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

  • владислав горанов-
  • хазарт-
  • хазартен бизнес-
  • васил божков-
  • галя димитрова

Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. Докога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря?

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години - 1
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

На 26.03.2018 г. от гражданско сдружение БОЕЦ са внесли Заявление по ЗДОИ с вх. № .№63-00-8/26.03.2019г до шефката на НАП, Галя Димитрова, с което изискват информация, касаеща хазартния бизнес и несъбрания корпоративен данък.

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

От БОЕЦ публикуват следните зададени от тях въпроси:

Първо: Какъв е размерът на отписаните вземания на НАП поради изтекла давност по години за периода 2009г.включително – 2017г. включително?

Второ: Какъв е общият размер на отписаните вземания на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Трето: Какъв е размерът на несъбрания корпоративен данък по ревизионни актове на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Четвърто: Какъв е общият размер на оборота по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри и необлагаеми с ДДС за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Пето: Какъв е общият размер на декларираната печалба по години от фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г. включително – 2017г включително?

Шесто: Какъв е общият оборот на годишна база по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г.включително – 2017г. включително?

Седмо: Пълен списък на фирмите, занимаващи се хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри за периода 2009г. – 2017г

"Считаме, че поради високият и надделяващ интерес към исканата от БОЕЦ информация, както и поради нашето законно право да си съставим собствено мнение за дейността на НАП като задължено лице, исканата от нас информация ще ни бъде предоставена в законно установеният срок на посоченият от БОЕЦ носител и адрес в изпълнение на ЗДОИ.", пишат в заявлението си от БОЕЦ.

Дата 26.03.2018г. Г. Георгиев /председател ГД „БОЕЦ”/

Хазартният бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазартът се оказа изключително обгрижван от управляващите. Това е бизнес, който се ползва с грижата и закрилата на нашите политици и управници. Той е по-важен за управляващите от здравеопазването, лекарствата, хляба, образованието, социалните грижи и хранителният бранш. С оборот за над 3 милиарда на година, хазартът внася нелогично и необяснимо (или обяснимо) малко данъци в държавната хазна и за него се полагат специални грижи, административни отстъпки и данъчни облекчения. Търкането на билетчета се превърна в национален спорт, а националните телевизии, в денонощни игрални зали! Корпулентен бизнес за корпулентни бизнесмени! Всички сме чували митове и легенди за печалбите в бранша, както и за зависимостите, обвързаностите и корупционните схеми, в които са вплетени босовете на управляващата ни мафия, за да разтварят институционален и данъчен чадър и осигуряват спокойствие на хазарта и участниците в този бизнес.

Случващото се днес с „изненадващата“ офанзива срещу Васил Божков е театър имащ за цел да внуши на обществото, че държавата и нейните институции не са знаели нищо за този грабеж в продължение на години и изведнъж са прогледнали, твърдят още от БОЕЦ.

"Още преди две години БОЕЦ изисквахме от НАП информация за дейността на всички фирми занимаващи се с хазарт и лотарийни игри и то за периода от 2009г.! Алармирахме по този начин институциите и обръщаме вниманието им към този сектор на бизнеса, който е от най-обгрижваните от управляващата ни мафия за последните десетилетия без значение кой клан на мафията управлява", пишат от сдружението.

Какво се е случило?

"НАП вместо да изпълни Закона и да предостави на БОЕЦ исканата информация, като още тогава би станало ясно, че стотици милиони се крадат от българите и държавата всяка година, Галя Димитрова, шефката на НАП, потъпква брутално закона и ОТКАЗА мълчаливо достъп на БОЕЦ! Законът за достъп до обществена информация е категоричен, че задълженият орган, в случая НАП, е длъжен да отговори! БОЕЦ продължихме битката и заведохме дело в Административен съд София-град!", твърдят от сдружението на Георги Георгиев.

С решение 5035, Административен съд- София град, съдия Красимира Милачкова, отменя отказа и ОСЪЖДА НАП по Заявлението на БОЕЦ по ЗДОИ, касаещо информация за хазартния бизнес!

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години
Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

Вместо обаче да изпълни съдебното решение, НАП обжалва пред ВАС! Упорито пазят омератата за печалбите и платени данъци от хазартните босове! НАП не отрича, че има тази инфорамция, но отказва да я предостави!

С решение 6045 от 22.4.2019г. Върховният административен съд отхвърли жалбата на НАП срещу решението на АССГ , с което ги задължават да отговорят на БОЕЦ по ЗДОИ на зададени от нас седем въпроса!

РЕШЕНИЕ

6045
София, 22.04.2019

В ИМЕТО НА НАРОДА

Върховният административен съд на Република България – Пето отделение, в съдебно заседание на седми март две хиляди и деветнадесета година в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

ЙОВКА ДРАЖЕВА

ЧЛЕНОВЕ:

АННА ДИМИТРОВА
ЕМИЛ ДИМИТРОВ
при секретар Николина Аврамова

и с участието

на прокурора Илиана Стойкова

изслуша докладваното

от съдията АННА ДИМИТРОВА
по адм. дело № 12148/2018. Document Link Icon

Производството е по чл. 208 и сл. от Административнопроцесуалния кодекс (АПК).
Образувано е по касационна жалба, подадена от изпълнителния директор на Националната агенция за приходите (НАП), срещу решение №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г. на Административен съд – София – град, с което е отменен негов мълчалив отказ по заявление вх. № 63 – 00 -8/26.03.2018 г. на НАП и му е изпратена преписката за произнасяне в 14 дневен срок със задължителни указания по тълкуването и прилагането на закона.

РЕШИ:

ОСТАВЯ В СИЛА решение №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г. на Административен съд – София – град.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Така вместо да изпълни решението на съда, Галя Димитрова и НАП отказват да предоставят на БОЕЦ исканата информация, чрез която твърдят, че разкриват огромна схема за кражба на милиарди в хазартния бизнес. Аргументите на НАП за незаконосъобразния им отказ са, че предоставянето на тази информация би изисквало от тях известни усилия.

Този цинизъм не е случаем, пишат от БОЕЦ. НАП демонстрират потъпкване на закона и правото на гражданите да получат законно полагащата им се информация! Пазят омертата за хазарта, пазят бизнеса на Черепа на всяка цена, дори с цената на противозаконни действия, гневят се от сдружението.

"Всичко това няма как да се случи без прякото разпореждане на Владислав Горанов, който освен финансов министър е и предсдеател на управителния съвет на НАП. А над Горанов стои Борисов", убедени са от БОЕЦ.

От БОЕЦ завеждат ново дело, трето, този път в Административен съд - Видин, оспорвайки поредния отказ на НАП като незаконосъобразен и необоснован.

С Решение №108 от 11.10.2019г. АС – Видин ОТМЕНЯ отказа на НАП по всички точки и ОСЪЖДА отново Агенцията да заплати разноските по делото. РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!

За трети път от БОЕЦ осъждат НАП да предостави информация за оборотите и печалбие на Васил Божков и останалите играчи в хазартния бизнес и отново НАП отказва да изпълни съдебното решение, пишат те.

"НАП, РЪКОВОДСТВОТО НА НАП В ЛИЦЕТО НА ГАЛЯ ДИМИТРОВА И ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ КРИЯТ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ ПЕЧАЛБИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ НА ВАСИЛ БОЖКОВ И ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ХАЗАРТНИТЕ БОСОВЕ! БОЕЦ доказваме това с факти и документи от продължилата две години съдебна битка с институциите да разкрием колосалните данъчни измами и грабеж нанасящ щети за стотици милиони на година на държавата! И точно институциите и хората, които трябва да се борят с тези измами, крият и пазят измамниците. Същите институции сега се правят на изненадани, а Борисов, Горанов и Димитрова играят ролите на нищо незнаещи и на борци срещу хазартните измами", пишат възмутено от БОЕЦ.

От сдружението твърдят, че през цялото време от НАП разполагат с поисканата информация, но отказват да я предоставят.

Така се стига до четвърто дело в Административен съд срещу НАП, където магистратите се произнасят, обявявайки отказа на НАП за НИЩОЖЕН!

"Борисов, Горанов, Димитроа - те са хората, които разтваряха чадър над тези схеми в продължение на десет години! По същият начин Борисов и министрите му се правеха, че не знаят нищо и за източването на язовир „Студена“, за некачествения ремонт на пътя край Своге, станал причина за смъртта на 20 души и за всичко други скандали и гейтове, които тресат държавата ни ежедневно! Както и в тези случаи, така и сега БОЕЦ доказваме с документи и факти, че всичко в държавата на мафията се случва и контролира лично на най-високо ниво! Всички са знаели и всички са отговорни в схемите!", продъжават от БОЕЦ.

"Не е тайна, че Горанов е от „квотата“ на Пеевски в министерски съвет. Логиката предполага, че удара срещу Божков е част от тотално преразпределение на територии, бизнес, пари и власт, продиктувано от ограничения ресур, който принуждава мафията да влезе в режим на самоизяждане, за да оцелеят „най-дебелите“. Борисов отдавна се е превърнал в марионетка на Пеевски и както с избора на Гешев за главен прокурор, така и със всички свои действия доказва, че именно Пеевски и ДПС ръководят вече държавата. Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. Докога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря? Докога ще издържат и всички, които са крали заедно с Борисов и са му се отчитали години наред, а сега изведнъж той се обръща срещу тях? И най-важният въпрос – докога гражданите ще търпят да бъдат мачкани, ъгани и ограбвани от шепа самозабравили се мутри, ченгета и престъпници?", питат се от БОЕЦ.

"БОЕЦ ви описахме една двугодишна сага, минала през 4 съдебни дела, спечелени от нас на всички инстанции срещу НАП и държавата на мафията! Тази сага показва упорития стремеж и огромните усилия положени от институциите, лично от Галя Димитров и Владислав Горанов, под прякото ръководство и контрол на Пеевски и Борисов да пазят и крият информацията за платените данъци и милиардните печалби на Божков и останалите хазартни босове! Те са съучастници в този грабеж, продължил десетилетия! Само пореден пример за мафиотската и престъпна същност на това управление! Сега процесът на самоизяждане на мафията е в ход, като Борисов и Пеевски с помощта на Гешев и НАП се опитват да изядат Божков, за да нахранят глутницата!

БОЕЦ доказваме по неоспорим начин, че Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в хазарта. Да не забравяме, че на върха на тази група стои Пеевски! Не само за бизнеса на Божков, но и за всички останали. Спокойно можем да кажем, че този бизнес е бил под техен личен контрол, както и милиардите минаващи през него. Част от тези милиарди се връщат и „джиросват“ на властимащите, като гаранция, че далаверите ще продължат. Така се смазва машината и се купуват къщи в Барселона, апартаменти с асансьори в хола и тн. Така се пълнят офшорни сметки и се живее охолно в Дубай с години. Така след това се правят и дарения, с източените и одрани от нашия гръб пари!", допълват от гражданската организация.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 340 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 далавера няма

    387 12 Отговор
    То няма далавера, всичко е законно, въпроса е този който е направил закона така какво е получил в замяна...

    Коментиран от #61

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния софиянец

    492 18 Отговор
    На всички беше ясно че в хазарта се отчитат смешни обороти. Ако не са знаели, значи министрите са пълни идиоти и трябва да напуснат заради невменяемост.

    Коментиран от #98

  • 4 E мерси че ни казахте

    255 26 Отговор
    Просто български манталитет, никой не го интетрсува...
  • 5 3339

    365 27 Отговор
    АБЕ Я РАДЕВ ДА ГО СВАЛЯ И ПРАЩА НА ТОПЛО !

    Коментиран от #54

  • 6 Критичен

    309 14 Отговор
    тва решение няма подпис на съдия, няма печат, за кво говорим, то чадъра е видим, и не само над хазартния бос божков, а и над Лукоил на авера Златев, за БТ, за БМФ, за енергетиката дане говорим .........

    Коментиран от #12, #52

  • 7 Загрижен

    370 28 Отговор
    Съд, присъда и затвор за Борисов и шайката. Ама как да се случи, като българите сме овце. Те, овцете, са революционери сравнение с овчедушния народ.

    Коментиран от #48, #51, #121

  • 8 Мда

    269 14 Отговор
    И в крайна сметка къде е информацията, предоставена ли е, или наглеците продължават да крият далаверите си?
  • 9 фффф

    252 13 Отговор
    Значи са част от престъпната му група. Гешев...?
  • 10 Лекар БГ

    320 11 Отговор
    Има точно два варианта.
    1.Знаели са и са разпъвали"чадър".Което директно ги вкарва в ОПГ с Черепа за укриване на данъци в крайно високи размери.
    2.Не са знаели.Е що за ръководители на Държава са,в която някой,не плаща едни 700 милиона,а те не знаели?!Тежка безстопанственост е това.

    Коментиран от #53, #73

  • 11 2882

    160 11 Отговор
    Епа то пише в новите обвинения че престъпната група била от трима

    Коментиран от #130

  • 12 111

    171 10 Отговор

    До коментар #6 от "Критичен":

    Ако решението е свалено от сайта на съда, няма как да има подпис, печат и т.н., така че влезте в този сайт и проверете по номера и годината на делото
  • 13 Боец с продажния гъзец

    25 237 Отговор
    Кой го казва това Един национален продажник

    Коментиран от #16

  • 14 ДСъученик

    49 130 Отговор
    Шумкарите добре са възпитали децата си.

    Коментиран от #17, #133

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Много ясно

    23 174 Отговор

    До коментар #13 от "Боец с продажния гъзец":

    На заплата от Кремъл.......
  • 17 Мирен преход Да ама НЕ

    29 125 Отговор

    До коментар #14 от "ДСъученик":

    Не бе,просто ги изпратиха да учат в Москва
  • 18 Наблюдател

    238 9 Отговор
    Естествено че са знаели! Няма начин такава далавера да съществува без тяхно знание и най-вероятно участие!!
  • 19 габровец от варна

    179 6 Отговор
    Брейй че невероятно откритие!По-интересното е колко дрога минава през Бг щом толкова кила хващат.
  • 20 Стунджи

    209 8 Отговор
    Трябва да си пълен идиот,за да повярваш,че управляващите нямат хал хабер информация за хазартните босове и техните далавери. Сега лаещия непрекъснато Найденов кой знае какво му е обещано за да окаже "съдействие" !
  • 21 Боец и БТВ останаха без пари

    45 181 Отговор
    Ами сега какво ще правят БТВ. Какво ще правят Хекимян и Венелин Петков. Как ще продължат да се издържат и как ще защитават един престъпник с 18 различни обвинения. Дори Ал Капоне е имал по-малко. Прецедент за България.А по БожковТВ от сутрин до вечер само него дават. Горкият милиардер. Само 2-3 милиарда откраднал. Как може държавата така да се отнася с такъв “почтен човек”.... Честно казано аз си мисля че БТВ трябва да се разследва до дупка. И Хекимян и Венелин и всички бивши и сегашни директори в борда. Аз никога не съм виждал по манипулативна и истината прикриваща медия. Трябва да се разследва. Цялата телевизия прилича на мафиотска структура за поръчки, шантаж, злепоставяне и манипулиране срещу пари и оневиняване на престъпници и комунистически агенти срещу пари както и пропаганда. За мен БТВ е мафиотска структура прикрита зад кадъра на предавания.

    Коментиран от #24

  • 22 Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини

    34 172 Отговор
    Ами сега какво ще правят БТВ. Какво ще правят Хекимян и Венелин Петков. Как ще продължат да се издържат и как ще защитават един престъпник с 18 различни обвинения. Дори Ал Капоне е имал по-малко. Прецедент за България.А по БожковТВ от сутрин до вечер само него дават. Горкият милиардер. Само 2-3 милиарда откраднал. Как може държавата така да се отнася с такъв “почтен човек”.... Честно казано аз си мисля че БТВ трябва да се разследва до дупка. И Хекимян и Венелин и всички бивши и сегашни директори в борда. Аз никога не съм виждал по манипулативна и истината прикриваща медия. Трябва да се разследва. Цялата телевизия прилича на мафиотска структура за поръчки, шантаж, злепоставяне и манипулиране срещу пари и оневиняване на престъпници и комунистически агенти срещу пари както и пропаганда. За мен БТВ е мафиотска структура прикрита зад кадъра на предавания.

    Коментиран от #115, #120

  • 23 Камарг

    146 8 Отговор
    Сега Спорт тото,Българският спортен тотализатор изземва хазартния бизнес и ще предлага вече и спортни залози.Ще си имаме и държавен хазарт освен бензиностанции
  • 24 Тези ...

    30 206 Отговор

    До коментар #21 от "Боец и БТВ останаха без пари":

    Ами тези от "боец" също трябва да бъдат разследвани, стига толкова фалшиви сайтове пръскащи лъжливи новини, и не само те ... До кога националните телевизии , всеки ден ще дават думата на червените българомразци...

    Коментиран от #27, #45, #118

  • 25 Тома Неверни

    187 14 Отговор
    Нормално е постъпил Божков, не е луд този, който яде баницата а този който я дава. И аз да съм ще направя същото.
    Защо Борисов и Горанов, не са подсъдими?
    Преди една година ги нарекох, че са "хунта" и вече заслужено си го носят името ново.

    Коментиран от #71

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гошо

    40 5 Отговор
    А не бе, баница
  • 29 незнайко6572

    138 8 Отговор
    В тази държава само далавери кражби, парите отпуснати от Еврофондове отиват само в едни и същи хора !!!!!!
  • 30 Активист на БСП

    102 16 Отговор
    Ами ...ОСТАВКА !!!
  • 31 Али Реза Текин

    33 11 Отговор
    Живял съм в Германия и Португалия Имам къща в село Люляково. Казвам се Алли, но приятелите ми викат Аптито!!!!!
  • 32 САМО ДА ПОПИТАМ

    109 16 Отговор
    ИМАТ ЛИ ПРАВО НАП ДА МЕ ТОРМОЗЯТ ОТ 10ГОДИНИ. ИМАХ ФИРМА, НО Я ЗАКРИХ. ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ И НЕ СЪМ СИ ВНЕСАЛ ОСИГУРОВКИ ЗА 6 МЕСЕЦА И МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ВЕЧЕ 10ГОДИНИ. ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА ПИТАМ, ДАЛИ ИМАМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА. ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ.

    Коментиран от #50

  • 33 Капитан леши

    132 13 Отговор
    ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИЙ С ИКЛЮЧЕНИЕ ЕВРО КОМ СА ПОДКУПЕНИ ОТ МУТРАТА - ДА НЕ СТЕ ГЛУХИ ИЛИ СЛЕПИ !

    Коментиран от #69

  • 34 Много Долен Тип

    122 10 Отговор
    Тя играта отдавна загрубя,стигне ли се до оставка тя върви заедно със затвор и то не само за ДКХ а и нагоре до върха,не могат да допуснат такъв развой. Четох че 2г след първо четене"разумен срок" сега приемат чисто нов закон за храните и си задавам въпроса да не би след монопол на хазарта и горивата да създадът и монопол над хранителните вериги. И като прибавим масовите арести на бизнесмени синове,дъщери адвокати и певици,безконтролното следенето на тел и интернет заграбването на определени бизнеси тази история доста заприлича на чиста диктатура или може би хунта!

    Коментиран от #136

  • 35 Не е важно, че са знаели

    103 9 Отговор
    Важно е колко са получили! Ужас ги тресе.

    Коментиран от #36

  • 36 Колко да са получили?

    116 10 Отговор

    До коментар #35 от "Не е важно, че са знаели":

    Горанката строи къщурка за около 5000000

    Коментиран от #106

  • 37 Фаера

    95 8 Отговор
    Играят комбина хвърлят ни прах всички са една шайка парите ги закараха в ОАЕ накупиха имоти с тях и гражданство честито да са живи и здрави будалите да плащат и заемите им за сметка на здравето и живота си
  • 38 123

    72 9 Отговор
    Не е като тези да са били един ден на власт и да не знаят, значт но не истат да събирът данците. Занят и за другите които крият обороти но се
    се прявят че не знат защото се иска работа и трябва да настъпат по пръстите на крака баджанаците, които ще почнат да вият на умряло и да говорят по вестниците колко са репресирани.
  • 39 Ivo

    117 7 Отговор
    Всеки народ си заслужава орисията ,във Франция досега да са ги обезглавили ,там им вдигнаха билетите за градския транспорт и жълтите жилетки подпалиха държавата ,тук е Батак до Батак и Боко тиквата е спокоен защото сме търпими до глупост,не случайно ни нарича прости ,толупи и кво ли не още ,не само че веднага трябва да им се вземе власта но и да им се търси отговорност до дупка на ГЕРБ и всички гравитиращи около тях,безочливо нагли алчни изроди ,на гърба на една шепа народ искат да изкарат милиарди
  • 40 Бунтата

    97 11 Отговор
    Абе Вие да не мислите,че всичко е минало без знанието на баце!!!!!
    Жестоко се лъжете!!!
    Всичко е заради следващите избори,Божков да не плати на БСП!!!
  • 41 Тиквистан кочина

    72 16 Отговор
    Това са глупости.В рога на изобилието всичко процъфтява.А Боко е чист като момина сълза...ама друг път...
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 65 Отговор
    По големи глупости не бях чел..

    Коментиран от #78

  • 43 Васил Левски

    68 9 Отговор
    Абе ти си знаеха,ама като спря да им плаща рекета,и се оказа ,че не са знаели.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Додо

    18 48 Отговор

    До коментар #24 от "Тези ...":

    Преторианската армия на радев
  • 46 НАГЛОСТ

    78 9 Отговор
    ТOВA E ДЪРЖAВAТA НA БAНДИТИТE И МУТРИТE !!! Мутритe cи нaпрaвихa държaвa и ceгa вoдят вoйнa пo мeжду cи-eднитe aрecтувaт и cъдят другитe a aкo eвeнтуaлнo cлeд врeмe ce cмeни пoлoжeниeтo и другитe дoйдaт нa влacт cтaвa oбрaтнoтo тe пoчвaт дa лoвят и унищoжaвaт другитe ! Прocтo oт тoзи злoкaчecтвeн ТУМOР Бългaрия нямa дa ce oтървe никoгa зaщoтo caми cи ги избирaмe и търпим !!!!!!!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 До простия

    21 63 Отговор

    До коментар #7 от "Загрижен":

    Да си "загрижен" за държавата е добре, но ако нямащ здрава логика в мисленето, не разбираш как и от къде идват проблемите, а това означава, че не можеш да помогнеш при решаването им !
    "Черепа", както и ВИС, СИК, Мултигруп и прочие престъпни банди, не ги създаде Борисов !
    Неговата вина е, че не ги пребори тотално !
    Но това, не беше по силите на никой в България , защото зад тях, стоеше "държавната машина" на БКП-БСПрестъпници, начело с ДС !
    Когато това ви стане ясно, тогава ще разберете, че Борисов е "цвете", в сравнение с тях !
    Сега са останали, само няколко "разклонения" или по-скоро "издънки" на комунистическата мафия, с които държавата започна борба, но вие, трудно мислещите, пак сте недоволни !
  • 49 ИСТИНАТА

    77 15 Отговор
    СПЕШНО! НЕЗАБАВНО!! ВЕДНАГА, СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на "държавата" ни, МАШИННО ГЛАСУВАНЕ и НОВИ ИЗБОРИ!!! Да го направим БЪЛГАРИ!!! НАРОДЕ????
  • 50 Отговарям

    10 29 Отговор

    До коментар #32 от "САМО ДА ПОПИТАМ":

    До преди 10год които направи фирма сега е милионер защо спа а не направи фирма преди като божков /вземи пример от нинова сега и тя няма фирма/сега времената са други трябва да се плаща данъци на държавата а не как-то преди на партията
  • 51 Минчо

    9 25 Отговор

    До коментар #7 от "Загрижен":

    Този що не кажи за неговите далавери/не беше ли изгонит от някоя партия за злоупотреби с пари а къщата и колата която има/явно няма будали да плащат за протести и взе да пише тои се сеща кои го пита
  • 52 Знаеш ли

    26 8 Отговор

    До коментар #6 от "Критичен":

    В Испания вече на много документи няма печати.Закона е много строг за документи с невярно съдържание.За измама с лични данни или документи не можеш да си помислиш.
  • 53 Пациен

    16 35 Отговор

    До коментар #10 от "Лекар БГ":

    Явно всички които пишат са с /деменция/ слаба памет след като напусна мвр божков регистрира фирми1991год и борисов му опна чадър /защо не си направите труда да видите кои са министри и президенти до2010год/борисов не е управлявал българия от 681год вие го направихте наи великия държавник

    Коментиран от #60

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Очевидно

    12 21 Отговор

    До коментар #27 от "ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ":

    Ако тези които протестират/които все са замотани от алкохол и наркотик и все полицаи те ги бият/ са боец мама мия
  • 56 2323

    34 5 Отговор
    И става дума за схеми които дори и малко сополиво детенце да хванете на улицата и то ще ви ги разкаже.Интересно коиса другите за които не знаем.
  • 57 По отношение на

    24 6 Отговор

    До коментар #26 от "Факти...":

    г-н министър-председателя е много спорно кое е обидно и кое - не. Ако кажеш за някого, че е недостатъчно интелигентен, може и да е вярно, може и да не е. Ако някой е прочел само една книга, какъв е? Същото е и с категориите " лъжец", " самовлюбен" и подобни. Или че неморално и без основание е " доктор на науките" и " генерал". За кое от тези твърдения бихте завели дело?
  • 58 Тиквун

    41 12 Отговор
    Продавам къща в Барселона и мома с дете бонус спешно
  • 59 И КВО?

    13 50 Отговор
    Да живее Бойко Борисов !!! Другия път пак ще гласувам за единственият ЛИДЕР в държавата

    Коментиран от #64, #68

  • 60 Говорим за Борисов

    26 6 Отговор

    До коментар #53 от "Пациен":

    -настоящият министър-- председател, не подменяйте обекта. Самото създаване на фирма НЕ Е престъпление - така че разходката до 1991 е несъстоятелна. То, както се оказа, и Борисов е бил в Панкрац, но не това е темата сега.

    Коментиран от #62

  • 61 Bai nudals

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "далавера няма":

    Пари,много пари е получил.
  • 62 Bai nudals

    10 12 Отговор

    До коментар #60 от "Говорим за Борисов":

    Нее бил,лъжа.Аз го ненавиждам но истината преди,всичко. В Панкрац нее бил.

    Коментиран от #70

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Браво,

    21 4 Отговор

    До коментар #59 от "И КВО?":

    САМО ТАКА! Браво на теб. Ти в коя държава живееш?
  • 65 От лошия материал

    41 10 Отговор
    Драги коментатори, нали се досещате, че само с чукване върху плюсчето всичко ще си остане както е от 30 години насам. Силно се надявам да променим нещата по другия начин!
  • 66 той

    30 4 Отговор
    Е добро утро. Всички са в лапаницата!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Bai nudals

    14 9 Отговор

    До коментар #59 от "И КВО?":

    Тоя път ще заложиш ама на куц кон. На тоя компрометиран тип. И кво...

    Коментиран от #74, #76

  • 69 Bai nudals

    15 5 Отговор

    До коментар #33 от "Капитан леши":

    Забравяш и 7\8 т.в.
  • 70 Може и да не е бил

    18 5 Отговор

    До коментар #62 от "Bai nudals":

    Но защо не е съдил тези, които са го набедили, че е бил?
  • 71 хахаха

    19 6 Отговор

    До коментар #25 от "Тома Неверни":

    това че ти си осъзнал преди година че са хунта не означава че това име им е ново или не са били такива от самото начало на управлението си...!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 специализанта

    24 2 Отговор

    До коментар #10 от "Лекар БГ":

    знаели, незнаели, партийните каси трябва да се пълнят !
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Анти комунист

    7 29 Отговор
    Дори и да овладеете всички медии,господа другари,дори и да спирате всички истини, ЗАПОМНЕТЕ господа другари,на изборите 8%са на ДА България, 8%които ще принудят Герб да влезне в открита коалиция с ДПС Това е КРАЯТ ви господа другари,няма Божков и няма Бойкивци,няма Доганивци и Герговци.Марешки и Волен няма да влезнат Слави ще е с Манолова Бсп сами,всяко начало си има край.

    Коментиран от #99

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 HohoBoho

    18 5 Отговор
    Оставка! И да влизат затвора!
  • 81 Наглият

    7 33 Отговор
    Добре ,че е Борисов,иначе още щяхте да се посир...те по улиците от разни,/компири,мечки,круши,маймуняци и т.н./герои от ъндърграунда---мутри се ловят с мутри!!!

    Коментиран от #91, #107

  • 82 сметало

    15 3 Отговор
    не плащайте данъци на хунтата
  • 83 Тошко

    11 1 Отговор
    Днес трябва да получим преджаросаните акции на ФК Левски!?!? Пращайте пощаджията Сашо
    Диков да чака пред Ал. Невски!
  • 84 гост

    20 2 Отговор
    Управляващите се отблагодариха публично на тази Галя Димитрова
    като й увеличиха заплатата на 5500 лева или да ни докажат, че
    нищо няма да се случи въпреки всичките й гафове и нашето
    роптаене.
  • 85 ДОКО

    13 1 Отговор
    И ЗАРАДИ ТОВА ЕСТЕСТВЕНО СА ПОЛУЧАВАЛИ Д И В И Д Е Н Т И..
  • 86 да не повярваш

    17 1 Отговор
    Изненадани има ли , изненадани няма , освен изпълнителите , че са разкрити.
  • 87 Цеко

    18 2 Отговор
    Въпросната Филипова която се споменава в чата между Бошков и Горанов защо не я викнат на разпит или журналистите защо не я потърсят за коментар ,чадър ли има над нея или е държанка на някой може би на бившият ръководител на КОНПИ Пламен Георгиев
  • 88 ЕЕМ

    12 3 Отговор
    Кимчо да ни прати някоя нова ракета и всичко да свършва.

    Коментиран от #97

  • 89 Иван

    21 2 Отговор
    А в същото време за някакви смешни пари НАП те издирват като луди ако случайно има разминаване в данъчните дрклсрации пълен цирк
  • 90 GhostinTheMachine

    3 8 Отговор
    Някой направили си си труда да прочете всичко и да прегледа документите по снимките , защото никой от тях не доказва до момента Заглавието на тази драсканица ..

    Коментиран от #109

  • 91 бузю

    3 2 Отговор

    До коментар #81 от "Наглият":

    Да , бе да ! Клин клин избива , но втория остава.
  • 92 Garrincha

    4 11 Отговор
    За Борисов и Горанов - нищо, не доказвате ! Само, догатки ! Нито, Борисов, нито, Гешев са пионки на Пеевски - той е от другата страна ! Просто, двете групи - на Борисов и на Доган са избрали да си поделят България и да си добруват на наш гръб, но от време на време си правят по някоя малка мръсотийка и някое бушонче изгаря - справка - последния случай с кокаина (предполагам, че голяма част, ако не - всичкия, ще бъде продаден по други канали !

    Коментиран от #93, #96, #101

  • 93 Garrincha

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "Garrincha":

    *догаДки
  • 94 До жагрижен 7

    4 3 Отговор
    Говори само от твое име не от името на цялата нация.
  • 95 Писна ми

    7 1 Отговор
    Офф пак ли тази тема. Ами вече не е интересно. Всички крали а сега единия се чувства прецакан. Щял да съди. За какво, че вдигнаха чадъра ли? Абе да правят каквото си искат. Нас тук ни е какво ще ядем утре.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 ЕЕМ,корекция бе!

    3 1 Отговор

    До коментар #88 от "ЕЕМ":

    По-уместно е да кажеш не всичко да свършва,а всичко да приключва.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 това нещо

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "Анти комунист":

    ДА България не беше ли с Кунева? Потрес... Къде е тя сега , мисли ли за България, сега ли се...?

    Коментиран от #128

  • 100 КАИЧО

    4 1 Отговор
    ЛУКАНОВ 2 СЕЗОН ЩЕ ДАВАТ НА ЕСЕН МНОГО ИНТЕРЕСЕН СЕРИАЛ ха ха
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 тулуп

    9 1 Отговор
    ахахаха, почти няма фирма, която на не краде ддс и да скатае корпоративен. хората са приспани, политиците и фирмаджиите са милионери. прост народ лесно се управлява.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Кольо Фичето

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Колко да са получили?":

    Къщурката не е негова на Бойко е той ще му я дава под наем за 35 лв
  • 107 БАРО

    1 1 Отговор

    До коментар #81 от "Наглият":

    Браво бе умник какъв си ми сладур
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Централна избирателна комисия

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "GhostinTheMachine":

    От цялата драсканица най-интересното е заглавието И то е абсолютно вярно ми нали тези хора им дадоха пари да вземат властта по-точно всички говорят че се купуват избори а парите откъде
  • 110 RUMEN BALABANOV

    2 0 Отговор
    НЕ ВЯРВАМ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ХАМЕЛЕОНИ И НА ТЕАТРАЛНИТЕ ИМ ПОСТАНОВКИ В НС ,КАКТО И НА ТВ ГОСТИТЕ ПО ТВ КАНАЛИТЕ ,ВЯРВАМ НА ТЕЗИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА МЕ ПРЕДАЛИ ИЛИ ПРОДАЛИ ,ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ СРЕЩУ НИКОГО .
  • 111 Ряпата

    6 0 Отговор
    Черепи-тикви,яйца на Очи - Всичко в държавата страшно вони.
  • 112 Ракодов

    5 1 Отговор
    Тази ли Галя шефката на Нап която не си прекрати почивката в Мексико когато тук се тресеше държавата добре са я на градини за вярната служба в ползу ОПГ лошото е че обикновеният българин го гонят до дупка за незначителни данъци дори и след като е минал абсолютният давностен срок ,абе смях в залата както се казва кой знае на кои наши фирми са изтекли задълженията от тези 20 милиарда.....

    Коментиран от #117

  • 113 Ракодов

    4 0 Отговор
    Тази ли Галя шефката на Нап която не си прекрати почивката в Мексико когато тук се тресеше държавата добре са я наградили за вярната служба в ползу ОПГ лошото е че обикновеният българин го гонят до дупка за незначителни данъци дори и след като е минал абсолютният давностен срок ,абе смях в залата както се казва кой знае на кои наши фирми са им изтрили задълженията от тези 20 милиарда.....
  • 114 Професионалист

    6 1 Отговор
    Докато критикуваме мутрите само от в къщи ще продължават да се гаврят с нас.
  • 115 Анти комунист

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини":

    Мисмя че ДПС и ГЕРБ са истинската спарка за битка с комунистите.Васко Божков е червен олигарх,живял и просперирал в приятелски връзки с Илия Павлов ,неговият заместник,Гестапото,трябва са сме на ясно битката с комунистическата партия на Нинова е епична,тя е решаваща за България, само Делян Пеевски може със своя прочетен председател Ахмед Доган да спре БСП да ни превърне в колония на РУСИЯ Прокуратурата е на първа линия в битката за демокрация.Да си прост не е порок а действително състояние на личността,нищо не зависи от вас само благодарение на елита вие ще имате някакъв стандарт,САЩ и ЕВРО СЪЮЗА вярват на АХМЕД И БОЙКО ТЕ СА ЕДИННИ В БИТКАТА С МАФИЯТА
  • 116 Долно Воден

    0 1 Отговор
    Долно Воден е меката на анти корупцията,сега е по трудно стана квартал на Асеновград,Делян обича Долно Воден,Доган Обича Долно Воден, Бойко ще го залюби, Гешев може да спре битовата престъпност около Долно Воден даже и в него.
  • 117 Гонят ни мамо гонят.

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Ракодов":

    Кои са тези можещи да се възпротивят на гр.общество,сваляме Ддс на медиите и от 111 място ставаме на ОО място,Долно Воден е крепост на антикомунустите, с някакъв сайт уж некомунистически, ,да ама не Доган и Бойко обичат Долно Воден даже и Делян дарителя ,сайта прилича на ТКЗС
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Вярно

    1 0 Отговор
    Закони няма щом агенциите не ги спазват защо народа трябва да ги спазва. Закона е незначителен то обхваща само обикновенния и трудолюбив човек всеки друг е над него. Историята на страната говори го доказва
    Мое мнение скъцайте законите и направвте каквото е нужно играйте мръсно за да получите няма друг начин коршума е начина
  • 120 соросоидни кърлежи

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини":

    Нова тв сигурно е твоята любима тв. след като денонощно дават ББ и шефа Домус..какви хора,какви дарения прави той и брат му..такова лизане на задни части ,такъв катарзис още не сме гледали, мисирки блю блю ..
  • 121 Koko

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Загрижен":

    A предишните какви са ?

    Не че са цвете и тия.
  • 122 Заблудено соросче

    4 1 Отговор
    И така да повторим - Гeoрги Гeoргиeв oт НПO-тo „БOEЦ“, кoйтo e нa ръчнo упрaвлeниe oт фaрaoнa Цвeтaн Вacилeви и ce зaнимaвa прeдимнo c oргaнизирaнe нa улични бунтoвe и прoвoкaции, бeшe нaгрaдeн прeз 2019 г. c призa „Дoблecт нa гoдинaтa“ oт oргaнизaциятa нa Coрoc „Бългaрcки хeлзинкcки кoмитeт“
  • 123 БАТ РУМЕН

    2 1 Отговор
    АКО ТОЗИ САЙТ Е БГ ХАЙД ПАРК,ПРИ НЕУДОБНИ КОМЕНТАРИ ЩЕ ГО УНИЩОЖАТ ,КАТО ТОЗИ НА в СТАНДАРТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ,ТАКА ЧЕ ДА СМЕ ВНИМАТЕЛНИ , ЦЕНЗОРА ИМА И ТУК , КОЙ ,КОГА И КАК ЩЕ ВЪРНЕ УМНИТЕ,ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ,КОИТО БЯХА ПРОКУДЕНИ ОТ КРАДЛИВИТЕ ЧЕРВЕНИ МАРОДЕРИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ , КОГО ЧАКАМЕ ОЩЕ ДА НИ ОПРАВЯ ,МАЯ КОСТИНБРОДСКА ИЛИ КУРНЕЛИЯ , ОСТАВА ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА ВЪЗРАСТНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ,СЛАВИ ТРИФОНОВ И КОМПАНИЯ !
  • 124 БАТ РУМЕН

    1 0 Отговор
    БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЗАЩО НЕ УСПЯХМЕ ДА ВЪЗПИТАМЕ ТОЛЕРАНТНОСТ В НАШАТА МЛАДЕЖ И ДОПУСНАХМЕ СЪЗДАВАНЕ НА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯТ АНТАГОНИЗЪМ В ТОЛЕРАНТНАТА НИ ДЪРЖАВА ,НАМЕРИЛИ ПРИЕМСТВЕНОСТ РАЗЛИЧНИ ЕТНОСИ И РЕЛИГИОЗНИ ОБЩНОСТИ ,А СЕГА ДЕЦАТА ЗАПОЧНАЛИ ДА СЕ БИЯТ НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ С НЯКОЛКО ТУПАНИКА ,ПРОЯВЯВАТ НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ ,ВСЕ ПО-ЧЕСТО СЕ ПОКАЗВАТ ВАНДАЛСКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ПО РАЗНИ ИСТОРИЧЕСКИ СВЕТИНИ ОТ ВИДИМО ИНТЕЛЕГЕНТНИ БЪЛГАРИ .НЯКОГА ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ СВЪРШВАХА В ПОНЕДЕЛНИК ДО ОБЯД,СЕГА СЕ ТРОШАТ НАВЕСИ НА СПИРКИ,ПЕЙКИ,ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ ,ДОПУСНАХМЕ НАЙ-ГРОЗНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ КОПИРАНИ ОТ АНГЛИЙСКИ И ДРУГИ ФУТБОЛНИ ЗАПАЛЯНКОВЦИ ,НА КОГО СА УДОБНИ ТЕЗИ ГАДОСТИ ВНЕСЕНИ ОТ ЧУЖБИНА .ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СА МЕЧТИ ПО ЕТИКА И СИГУРНОСТ ?
  • 125 АЙДЕ ГЕШЕВ

    1 0 Отговор
    ГЕШЕВ.....ГЕШЕВ. СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ВИДИМ ДАЛИ ИМАШ ТОПКИ,
  • 126 ТЕАТЪРА

    1 0 Отговор
    БОРИСОВ, ГОРАНОВ и Сие В ЗАТВОРА - ЩЕ ГО ВИДИМ ЛИ И КОГА ?
    Баба ми (Бог да я прости) на времето казваше, че всяка власт се сменяла на 20 години. Тази мина вече 30 години.
    Време й е за смяна.
  • 127 цар Крум

    0 0 Отговор
    и кво ,кучетата си лаят кервана си върви
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 646

    1 0 Отговор
    О! каква чисто нова неочаквана новина ! :D
  • 135 BatMusurat

    0 0 Отговор
    И ако пак спечелят изборите тия долни педермиши предлагам да се разследва и чадъра върху ЦИК.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Иво

    0 0 Отговор
    "Добро утро, бос" - Пламен Бобоков показа есемеси с Борисов
  • 139 КГБ Териер

    0 0 Отговор
    Боец , върни партийните пари които открадна.
  • 140 истината 2

    0 0 Отговор
    МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПРАВИШ КОМЕНТАРИ,НЯМА ЛОШО.НО ,ВИЕ,МЛАДИТЕ ХОРА ,ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ОТИДЕТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ГИ ПОПИТАЙТЕ ТЕЗИ ЮНАЦИ -МАФИОТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ.А НИЕ ,СТАРИТЕ ХОРА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ---ОТГЛЕДАХМЕ ДЕЦА И ВНУЦИ,ЖИВУРКАМЕ С ТЕЗИ МАЛКИ ПЕНСИИ.НО ВИЕ ТЕПЪРВА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.АКО НЕ ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ВСЕ В КРИЗА,ВДИГНЕТЕ СЕ НА ПРОТЕСТИ .
  • 141 истината 2

    0 0 Отговор
    МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПРАВИШ КОМЕНТАРИ,НЯМА ЛОШО.НО ,ВИЕ,МЛАДИТЕ ХОРА ,ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ОТИДЕТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ГИ ПОПИТАЙТЕ ТЕЗИ ЮНАЦИ -МАФИОТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ.А НИЕ ,СТАРИТЕ ХОРА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ---ОТГЛЕДАХМЕ ДЕЦА И ВНУЦИ,ЖИВУРКАМЕ С ТЕЗИ МАЛКИ ПЕНСИИ.НО ВИЕ ТЕПЪРВА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.АКО НЕ ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ВСЕ В КРИЗА,ВДИГНЕТЕ СЕ НА ПРОТЕСТИ .
  • 142 МоРсКи

    1 0 Отговор
    Сега масата лумпени пак ще гласуват за вожда тиквун и малкото здравомислещи пак ще сърбат попарата на чалга поколението.