Last news in Fakti

9 Декември, 2018 11:39 2 492 7

Кубрат Пулев подписа с легендарен промоутър на боксови величия

  • кубрат пулев-
  • топ ранк-
  • боб аръм-
  • промоутър-
  • агенция

За сделката се похвалиха в социалните мрежи лично от агенцията

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев официално е част от екипа на една от най-големите промоутърски агенции "Топ Ранк". Кобрата е подписал договор с една от най-влиятелните личности в бойните спортове и в частност с бокса - 87-годишния Боб Аръм, а за сделката се похвалиха в социалните мрежи лично от агенцията.

Welcome to the team, @kubratpulev 🙌

A post shared by Top Rank Boxing (@trboxing) on Dec 8, 2018 at 2:55pm PST

ESPN уточнява, че Аръм и "Топ Ранк" ще се грижат за интересите на Пулев съвместно с Epic Sports на Ивайло Гоцев, който организира елиминационния дуел в "Арена Аремец" в София срещу Хюи Фюри, пише sportal.bg. Също така се съобщава, че Кобрата ще участва в основното събитие на галавечер на "Топ Ранк" през март, която ще бъде излъчвана по ESPN в световен мащаб.

Боб Аръм е бил мениджър на легендарни бойци като Мохамед Али, Мани Пакяо, Оскар де ла Оя, Шугар Рей Ленърд, Джордж Форман и Ивендър Холифийлд. На 7 декември пък боксовата библия - списание "Ринг" - постави на 10-о място сред боксьорите в тежка категория Пулев.

Той е официален претендент за титлата на IBF, притежание в момента на Антъни Джошуа, но битка все още не е определена. Първо британецът трябва да защити пояса си на WBO през април 2019-а, след което да се проследят преговорите за евентуален двубой срещу Дионтей Уайлдър (или Тайсън Фюри) и чак тогава ще се мисли за задължителната защита на колана на IBF.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тренера

    10 10 Отговор
    Браво, Боб Аръм си намери боксьор който да прави подгряващи мачове преди основните на гала вечерите!!

    Коментиран от #2

  • 2 Бай хой

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тренера":

    А дали ша намери братчеди на боксьорите за партньори на кобрю?

    Коментиран от #3

  • 3 Тренера

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Братшеди на нивото на кобрю колкото щеш!
  • 4 на вниманието на идиотите

    1 1 Отговор
    Американският боксьор Дионтей Уайлдър сподели, че иска да се изправи срещу Антъни Джошуа в следващата си битка на ринга. Мотивацията на американеца е голямата сума пари, която ще вземе от мача и усещането от невероятната атмосфера в предстоящия мегаспектакъл.
    За да се стигне до такъв сблъсък, Джошуа трябва да победи Кубрат Пулев на 28 октомври, а Уайлдър да елиминира противника, който ще заеме мястото на Луис Ортис. Срещата им е на 4 ноември.
    Все пак Уайлдър смята, че Кобрата има добри шансове срещу Джошуа.
    "Той има своите шансове, може да победи, ако се подготви добре", каза той.
  • 5 Дедо1

    2 3 Отговор
    Деде е малко расист---не обича неграта,бой по неграта Кобрети
  • 6 морския

    3 0 Отговор
    всеки спортист ,който се е хванал с поп -фолк звезда, не е стигнал далече.Безброй примери.Лично мнение,че брат му Тервел има възможност да направи нещо по Велико.
  • 7 Иванов

    5 1 Отговор
    Не знам за световен шампион, който е станал такъв само с ляв прав. Нашият май ще е първият и последният.