1 Октомври, 2020 06:19 1 819 1

Силен старт за кампанията с членски карти на Левски

  • левски-
  • членски карти-
  • фенове-
  • футбол-
  • аз съм левски

До 20:30 часа "сините" са продали над 1500 карти

Силен старт за кампанията с членски карти на Левски - 1

Кампанията с членски карти стартира повече от успешно за столичния гранд Левски. Според информация на колегите от dsport, до 20:30 часа "сините" са продали над 1500 карти.

Сред тях е имало поръчани и платени - платинени карти, които са с цена от 1914 лева. Засега закупуването става само онлайн, но скоро ще може да се закупят членски карти и в магазина на стадион "Георги Аспарухов".

Припомняме, че изпълнителният директор Павел Колев заяви, че закупуването на членски карти дава и шанса да се преброи левскарската общност. Той се надява, че поне 30 000 човека ще си закупят от новите членски карти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йух

    4 0 Отговор
    Купувайте, че тараторите на агитките са гладни. Почнаха да се бият.