Last news in Fakti

11 Май, 2021 20:59 2 252 12

Пак вкараха Берлускони в болница

  • берлускони-
  • болница-
  • коронавирус-
  • здраве

Това е третият случай за последните два месеца и четвърти от началото на годината, в който 84-годишният бивш италиански премиер е настанен в лечебно заведение

Пак вкараха Берлускони в болница - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият собственик на Милан Силвио Берлускони отново е бил приет в болница „Сан Рафаеле“ в Милано, обявиха от неговата партия „Форца Италия“. Това е третият случай за последните два месеца и четвърти от началото на годината, в който 84-годишният бивш италиански премиер е настанен в лечебно заведение.

Според запознати, настоящото влизане на Берлускони в клиниката се дължи на пост ефект от COVID-19, с който милиардерът се беше заразил през септември 2020 г. и прекара 11 дни под лекарско наблюдение.

Силвио Берлускони, който в момента е собственик на втородивизионния италиански Монца, беше изписан от същата болница на 1 май. Неговото здравословно състояние от години му създава проблеми.

През 2016 г. той претърпя сърдечна операция. В началото на тази година постъпи в клиника в Монако заради нови проблеми със сърцето.

Медийният магнат е съден заради сексуални контакти с непълнолетната проститутка Сарима Ел Махруг (известна като Руби Рубакуори). Делата по случая постоянно се отлагат заради здравословното състояние на Берлускони и честите му влизания в болница.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    2 0 Отговор
    Ами веселата вдовица Дария хо отсвири. От любовна мъка ли се е разболял?

    Коментиран от #8

  • 2 Пучо Капучо

    4 0 Отговор
    Дедо Мафиозо май скоро ше дава отчет...

    Коментиран от #5

  • 3 Хихихи..

    5 0 Отговор
    Ще изплющи две сестри и на третата "инфаркт го покоси",така ще го отразят медиите..Барем ще умре геройски,а не от Ковид!
  • 4 Играч

    8 0 Отговор
    Моят идол.И да умре този,така е живял и толкова тясно п*чета е опънал ,че 20 живота не стигат да го настигнем.

    Коментиран от #6

  • 5 Сър Алтън Джон

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    На кой на Петър ли
  • 6 Диверсант

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Играч":

    Последният италиански премиер заемал поста след избори. Изминаха повече от 10 години. На провокациите за женската му слабост, отговаряше гордо. ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ НЕ СЪМ ГЕЙ... Господ здраве да му дава.
  • 7 Д-р Хаус

    0 1 Отговор
    Спряха му бунга-бунга партитата и ето.. човекът е вече болен. Няма ли някой загрижен приятел, като тия на наш Бибитко, да му подари някоя плеймейтка, че да живне малко
  • 8 Диверсант

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Брендица":

    Интересно защо само в Чалгария се разнасят клюките за тая връзка. Колко плаща мадам Мулти за такава реклама. Фен съм му, изчел съм и изгледал почти всичко което е излязло за него през последните 20 години. Мадам Мулти и оная парцалана Теодора не фигурират никъде в архива му.

    Коментиран от #9

  • 9 Брендица

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Диверсант":

    Аз мисля, че Илия Павлов е жив. Явно му е писнало от тая кранта дето наричаш мадам

    Коментиран от #10

  • 10 Дидеморо мари

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Брендица":

    Стига си злобяла от женски зависти! Недостойно е,коментарът ти е под всякаква критика!

    Коментиран от #11

  • 11 Брендица

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дидеморо мари":

    Това не е злоба. Тая същата му се е натресла, уж я бутнал. Това нормално ли е?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.