17 Септември, 2021 13:40 2 905 2

Колосални загуби за Барселона

  • барселона-
  • загуби-
  • ла лига-
  • футбол

Бордът на директорите обяви на заседание бюджет от 765 милиона евро за текущия сезон, но той все още не е одобрен

Колосални загуби за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона е на загуба от 481млн.евро, съобщава сайтът на клуба.

Бордът на директорите обяви на заседание бюджет от 765 милиона евро за текущия сезон, но той все още не е одобрен. За въпросния бюджет може да бъде дадена зелена светлина на Общо събрание на членовете в средата на октомври.

Също така Барселона обяви, че на 6-ти октомври ще се извърши пълна проверка на клуба, за да се установят причините за икономическата криза. Именно поради финансови проблеми, каталунците не можаха да подпишат нов договор с Лионел Меси, който премина в Пари Сен Жермен. Президентът на клуба Жоан Лапорта също отчете общ дълг от 1,3 милиарда евро, а на 20-ти август стана известно, че Барселона ще тегли нов заем в размер на 455 милиона евро.

Съставът, воден от Роналд Куман, има 7 точки в първите три мача от Ла Лига. В Шампионската лига тимът загуби на “Ноу Камп” от Байерн Мюнхен с 0:3, което постави сериозни въпросителни относно бъдещето на нидерландския наставник. Според различни източници обаче, на днешното заседание на директорите, договорът на Куман не е бил обсъждан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Закривай

    5 1 Отговор
    Закриваййййй
  • 2 ЗАКРИВАЙ!

    4 0 Отговор
    Алчната измет (президенти, които ползваха отбора за политически цели + футболисти и агенти) съсипа един от най-симпатичните футболни клубове през последните 35 години.