Last news in Fakti

19 Септември, 2021 14:45 3 129 8

Мъри Стоилов: Левски достигна всякакво дъно

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол

Единствената причина да дойда точно в този момент е, че сега е най-тежкият момент в Левски

Мъри Стоилов: Левски достигна всякакво дъно - 1
Снимка: БГНЕС


Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде обширно интервю, в което говори за процесите в клуба и всички актуални теми около „сините” в последно време. Специалистът бе специален гост в БНТ, където сподели любопитни неща за обстановката на стадион „Георги Аспарухов”.

„В първия си престой в Левски бях по-млад, по-праволинеен, с идеали във футбола, говоря за треньорството. 13 години след завръщането си виждам, че съм бил прекалено голям идеалист. Виждам, че кой знае какво не се е променило, дори има неща, които са се влошили, което е пагубно. За един такъв голям период от време един клуб да не може да направи голяма крачка напред. За 13 години хората създадоха нови стадиони, нови бази, а ние сме на същото положение, да не кажа и по-зле.

Причината за завръщането ми е, че сегашният момент е най-тежкият. Имаше и добри моменти в Левски, имаше и обилни предложения от финансова гледна точка, които в нито един момент не са били водещи. Имаше моменти, в които не можехме да се разберем за условията, които поставях, за да се завърна. В момента Левски достигна всякакво дъно, ако трябва да сме точни – и финансово и спортно-технически”, сподели Стоилов.

Единствената причина да дойда точно в този момент е, че сега е най-тежкият момент в Левски. Преди имаше по-добри времена в Левски, имаше и по-добри финансови предложения. Имаше моменти, когато с ръководството не успявахме да се разберем по някои детайли.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на Бербатов

    32 7 Отговор
    Я сменете името на този отбор! Нямат право да носят името на Апостола на свободата!

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Един от журито

    22 7 Отговор

    До коментар #1 от "фен на Бербатов":

    + 1. Предлагам да използват добре познатото им прозвище в цяла Европа, а именно Евроидиотите", със стадион Гейарена от подхуяне :D
  • 3 Пучо Капучо

    23 5 Отговор
    За един българин като прочете: "Левски достигна всякакво дъно" - и някак си му става крайно неприятно. Кой Левски? Националният герой на България? Васил Иванов Кунчев? Или някакво си оборче от Подуяне, "прославило" по свето името на Апостола и България единствено, като Евродиот номер 1 на континента? За него ли говорим? Моля, нека занапред бъдем по-коректни и внимателни когато си пишат заглавия свързани с името на Дякона.

    Коментиран от #5

  • 4 Засрами се Павле

    13 3 Отговор
    Кой е Левски, тези какви са да се наричат Левски ?
  • 5 Име

    12 13 Отговор

    До коментар #3 от "Пучо Капучо":

    Само идиоти като ЦСКА не знаят че в България има над 30 отбора Левски, над 30 Ботев и над 10 Раковски. Не ви е виновно името, виновен ви е интелекта, защото вие дори и ЦСКА не можахте да запазите и сега сте Етрополе-Ловеч.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КЮРДА СВИНИЧКОВ В АНАДОЛ

    1 4 Отговор
    Грухтящите да мълчат защото са гнусни комуняшки отрочета и национални предатели налащи нищо общо с България и с Левски.
  • 8 Гегата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "фен на Бербатов":

    Батето отдавна им е дал точното име-"Куците коне" от Подуйяне!