Last news in Fakti

19 Септември, 2021 14:09 1 724 4

ЦСКА 1948 пуска жалба срещу съдията от мача с Левски

  • цска 1948-
  • добрин гьонов-
  • жалба-
  • левски-
  • станислав тодоров

"Червените" претендират за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Димитър Костадинов в наказателното поле на "сините"

ЦСКА 1948 пуска жалба срещу съдията от мача с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че клубът ще пусне жалба срещу съдийството на снощния мач с Левски (0:0). "Червените" претендират за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Димитър Костадинов в наказателното поле на "сините". Гьонов призна, че е останал разочарован от поведението на VAR съдията Георги Кабаков след двубоя.

По-рано днес стана ясно, че благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов също е недоволен от работата на съдийската тройка и ВАР по време на мача с Левски.

"Още утре ще подадем жалба срещу Станислав Тодоров и Георги Кабаков. Искам да кажа, че съм разочарован от поведението на Кабаков след мача. Той се спря да говори с мен и футболиста Георги Русев, всичко от наша страна беше във възпитан тон и по никакъв начин не сме търсили провокация. Просто го попитахме защо VAR не сигнализира на главния съдия за нарушението в наказателното поле на Левски“, обяви Гьонов пред „Спортал“.

„Да, мачът беше нервен и равностоен, но когато има дузпа, защо не се дава?! Кабаков ни отговори надменно, че ние не разбираме от футбол и да се допитаме до някой съдия. Явно това, че беше на Евро 2020 и на Олимпийските игри му влияе на самочувствието. Мисли си, че е хванал Господ за шлифера. Щеше да е добре да прихване от обноските на западноевропейците, а не да се държи така неучтиво. В крайна сметка парите за съдийските такси идва от футболните клубове - смятам, че заслужаваме по-нормално и човешко отношение", заяви шефът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде, оле

    7 4 Отговор
    Божков те зове!!! Мястото ти е в кауша, а не да се изцепваш и да ми правиш цифри "1948 и т.н.)! ЦСКА е един, макар с тире! И пак: Предлагам при следващата ти среща с ЦСКА лозунга: "ХАЙДЕ ОЛЕ БОЖКОВ ТЕ ЗОВЕ" белким Гешев се сафиряса и те прати в небитието заедно с цифрата!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Пак ки

    6 4 Отговор
    Павел Ковачев от факти чупи тъпомера. 3 статии за една несъществуваща дузпа. Павка отиди си удари една в банята футбола не е за теб😊.
  • 3 Що е това

    3 3 Отговор
    Гьон - Твърда и дебела кожа, обработена за ходила на обувки, подметки, ремъци !!!! А сега нека си отговорим щое това Гьонов!!! Общо взето както е казал съдията армийски каиш неразбиращ от футбол!!! А журналистчитата ... те са на .....ремъка на запалянковщината еле тия от топспорщината!
  • 4 Дзверо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде, оле":

    Успокоявай се, че сте ЦСКА, нищо че 2016 умрехте и завлякохте сума ти хора, държава и фирми! Те това се вика свинщина!