Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 12:36 1 694 3

Слух: Тотнъм ще уволни мениджъра си

  • тотнъм-
  • нуно ешпирито санто

След перфектното начало на сезона с три поредни победи с по 1:0,  момчетата на Нуно записаха три последователни загуби от Кристъл Палас, Челси и Арсенал

Слух: Тотнъм ще уволни мениджъра си - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Тотнъм може да остане без мениджър съвсем скоро. Причината е, че все повече се засилват слуховете, че Нуно Еспирито Санчо ще бъде сменен след само 89 дни начело.

След перфектното начало на сезона с три поредни победи с по 1:0, момчетата на Нуно записаха три последователни загуби от Кристъл Палас, Челси и Арсенал. В неделя само след 34 минути „топчиите“ вече водеха с 3:0. Сякаш още по-притеснително от представянето на терена бе изказването на мениджъра след мача. Нуно срина със земята играчите, като заяви, че не били в състояние да изпълняват указания.

Според английските медии Нуно Еспирито Санто не е бил първи избор за наследник на Жозе Моуриньо. Доказателство за недоверието към него бе и твърде краткият двугодишен договор, който му бе предложен. Явно никой не вярвал, че той ще остане дълго време на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    5 0 Отговор
    Кратък, кратък, ама договор. Ще си вземе неустойката. А, ако беше с български паспорт...
  • 2 Наско

    1 0 Отговор
    Препоръчвам Мъри по спешност поне купата ще вземат
  • 3 Sancho

    0 0 Отговор
    Нуно Еспирито Санчо