Last news in Fakti

27 Септември, 2021 14:20 1 922 1

Легенда на Арсенал: Тотнъм сгрешиха като уволниха Моуриньо

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • арсенал-
  • тони адамс

Оттам, всичко тръгна надолу за тях и  сега виждаме в колко трудно положение се намират

Легенда на Арсенал: Тотнъм сгрешиха като уволниха Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Снощи Арсенал постигна изключително важна победа. „Топчиите“ се наложиха срещу Тотнъм с 3:1, в дербито на Северен Лондон и постигнаха трети пореден успех във висшата лига. От друга страна, кризата при „шпорите“ се задълбочи още по-силно, като тимът продължава със слабите си изяви и поне към настоящия момент не се вижда как Тотнъм ще излезе от тежката ситуация.

Според легендата на Арсенал Тони Адамс ръководителите на Тотнъм са допуснали една огромна грешка. Бившият защитник е твърдо убеден, че освобождаването на Жозе Моуриньо е една от основните причини за неубедителното представяне на Хари Кейн и компания от началото на новия сезон.

„Вижте какво се случва в Тотнъм. Те буквално губят всеки мач. Загуба от Кристал Палас, поражение от Челси и нов провал срещу Арсенал. Във всеки един от тези 3 мача, отборът допусна по 3 попадения. Там най-добре си знаят какво правят, но според мен те много сгрешиха като уволниха Моуриньо през април. Оттам, всичко тръгна надолу за тях и сега виждаме в колко трудно положение се намират. Проблемите им са много и лично аз не виждам как ще ги решат, още повече, че отборът не спира да губи, а това поражда все по-голямо напрежение в съблекалнята и в целия клуб“, коментира Адамс.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    0 0 Отговор
    Тони Адамс вместо да гледа към проблемите на съседите от северен Лондон по-добре да се фокусира върху собствените. Че като гледам откакто уволниха Венгер положението вместо да се подобри се влоши. Изгониха Рамзи. Ок, отърваха се от ненужния Месут Йозил, но рекордната покупка Пепе не показва защо са дадени толкова много пари. Единствено Обемаянг е на ниво всеки мач. Беше странен мач, но в крайна сметка Арсенал победи. От край време си е така. Бием силните и падаме от посредствени отборчета поради грешна тактика.