Last news in Fakti

4 Април, 2022 18:15 2 312 2

Радостин Василев смени администрацията на едно от най-големите спортни дружества у нас

  • академика 2011-
  • радостин василев

Спортният министър продължава с чистката по високите етажи на властта в ресора си

Радостин Василев смени администрацията на едно от най-големите спортни дружества у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният министър Радостин Василев смени ръководството на едно от най-големите спортни дружества в страната - „Академика 2011“ ЕАД, научихме от пресслужбата на ресорното министерство.

Той освободи от длъжност председателя Анелия Нунчева и членовете на Съвета на директорите Петър Петров и Елиана Шипковенска.

На тяхно място Василев назначи Лазар Пърличков, Александър Скобелев и Любомир Върбев.

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев изразява увереност, че новото ръководство на „Академика 2011” ЕАД ще работи изцяло за подобряване на финансовото и материалното състояние на дружеството с цел осигуряване на възможно най-добри условия в обектите. Търговското дружество стопанисва „Арена Бургас”, „Асикс Арена”, спортен комплекс „Академика 4 км”, Зимен дворец на спорта, стадион “Академик” и гребната база „Панчарево“, гласи съобщението до медиите от Министерството.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    3 0 Отговор
    Браво!
  • 2 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Не пипай само ръководството отговарящо за стадиона на литекс-софия че те си вършат хубаво работата, все пак цнда никога от както съществува като отбор не е платил стотинка наем и не е инвестирал в базата също, но никой не ги закача.