Last news in Fakti

5 Април, 2022 10:55 1 148 1

Левски е близо до осъществяването на нова сделка

  • филип кръстев-
  • левски-
  • футбол

В момента "сините" водят преговори за подписването на нов договор с Филип Кръстев

Левски е близо до осъществяването на нова сделка - 1

Ръководството на Левски е близо до осъществяването на нова сделка. В момента "сините" водят преговори за подписването на нов договор с Филип Кръстев. Халфът играе под наем на "Герена" от белгийския Ломел, а правата му се държат от Сити Груп - консорциумът, който е собственик на Манчестър Сити.

В момента се водят разговори със Сити Груп, като се очаква в най-скоро време двете страни да постигнат договорка за нов наем на играча.

През миналата седмица Левски подписа нов договор и с още един футболист. Георги Миланов удължи контракта си със "сините" за още една година с опция за удължаването му и за още един сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нападател

    5 1 Отговор
    Супер, Левски играе все по добре. Липсва му само един топ нападател. Лошото е че те струват пари😊.