Last news in Fakti

5 Юни, 2022 10:43 1 603 0

Лятната подготовка на ЦСКА ще е втора в кариерата на Саша Илич

  • саша илич-
  • лятна подготовка-
  • футбол-
  • цска-
  • подготовка

Както е известно рекордьорът по мачове в историята на Партизан е водил само Чукарички на клубно ниво, а преди това от 2019 до 2021 г. е бил начело на юношески отбори на сръбския национален отбор

Лятната подготовка на ЦСКА ще е втора в кариерата на Саша Илич - 1
Снимка:

Започващата в понеделник лятна подготовка на ЦСКА ще бъде едва втора в треньорската кариера на новия наставник на тима Саша Илич, пише „Тема Спорт“.

Както е известно рекордьорът по мачове в историята на Партизан е водил само Чукарички на клубно ниво, а преди това от 2019 до 2021 г. е бил начело на юношески отбори на сръбския национален отбор.

44-годишният специалист е назначен за треньор на тима от Белград в началото на миналото лято и извежда футболистите за първа тренировка. След това Чукарички провежда лагери в Словения и Австрия, където изиграва 4 контроли, 3 от които печели, а веднъж завършва наравно. Сега Илич отново ще пътува за алпийската страна, този път начело на ЦСКА.

Саша Илич ще бъде представен пред медиите на официална пресконференция в началото на следващата седмица. Неговият неофициален дебют начело на „армейците“ ще се състои на 18 юни, събота, срещу доскорошния участник в Бундеслигата Гройтер Фюрт.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА