Last news in Fakti

5 Юни, 2022 16:15 2 411 2

Ето кой е фаворит №1 за треньор на ПСЖ

  • кристоф галтие-
  • псж-
  • треньор-
  • футбол-
  • луис кампос

В близките дни се очаква от ПСЖ официално да обявят раздялата с Почетино

Ето кой е фаворит №1 за треньор на ПСЖ - 1

Кристоф Галтие е приоритетната цел на новия спортен директор на Пари Сен Жермен - Луис Кампос, за нов наставник на клуба от френската столица, твърди Le Parisien.

Както е известно, от ПСЖ са решили окончателно да се разделят с аржентинския специалист Маурисио Почетино, който за близо година и половина явно не е убедил ръководството на отбора, че е точният човек за столичани. В близките дни се очаква от ПСЖ официално да обявят раздялата с Почетино.

Бразилският спортен директор Леонардо също повече няма да работи за ПСЖ, а заместникът му Кампос иска да доведе на “Парк де Пренс” Кристоф Галтие - 55-годишният специалист, който през сезон 2021/22 изведе Ница до финала за Купата на Франция и до петото място в Лига 1.

Преди това Галтие донесе Купата на Франция на Сент Етиен (2013), на който бе начело между 2009 и 2017 година, а през сезон 2020/21 стана шампион на Франция с Лил.

Вчера се появи информация, че португалският наставник на Рома Жозе Моуриньо също е разглеждана от ПСЖ опция за нов треньор, но по всичко изглежда, че Галтие е избор №1 на Луис Кампос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мърилиньо

    1 0 Отговор
    Ще направи отбор
  • 2 грузинец

    0 0 Отговор
    Какъв е този анонимник бе, я вземете Ясен Петров, та да видите хаир! ;-)