Last news in Fakti

5 Юни, 2022 19:59 2 415 7

Илиан Илиев: Когато дойде моментът на важните мачове, идват "чинковците"

  • черно море-
  • илиан илиев-
  • футбол-
  • съдийство

Ще се опитаме да направим боеспособен отбор

Илиан Илиев: Когато дойде моментът на важните мачове, идват "чинковците" - 1
Снимка: ПФК Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди първото занимание на "моряците" от предсезонната подготовка. Варненци започнаха тренировка с група от 23 футболисти, сред които двама нови играчи и един на проби.

Ето какво каза Илиев:

В отбора ще има двама португалски футболисти, играли във втора и трета лига на страната си. Вторият португалец се очаква да пристигне утре във Варна. И двамата играчи са халфове. Бразилският футболист идва от Сантос, роден 2002 година, с него подписахме, той играе като офанзивен халф и може да играе отдясно, обясни специалистът. На проби е играчът от Северна Македония с български паспорт Марко Стойчевски, роден 2000 г.. Той играе като ляв защитник и централен защитник. Търсим централен защитник, заради това, че Влатко Дробаров си тръгна.

Даниел Димов има неприятна контузия, увреждане на нерв. Може би ще пропусне голяма част от подготовката, а може би и началото на първенството. Търсим нападател, нападател-крило.

Времето е малко, ще се опитаме да направим боеспособен отбор. Тези момчета, които идват, са играли на добро ниво и няма да им е трудно да влязат в ритъм. Проблемът е, че имаме остра нужда от флангови човек и ако не го намерим това ще ни затрудни.

В сравнение с миналия сезон искаме да променим мачовете вкъщи, с отборите, от които... изгубихме точки, например с Царско село взехме 2 точки и загубихме 4. Не искам да говоря за други отбори, за да не излезе, че ги обиждам. В мачовете вкъщи ние сме взели, ако не се лъжа 23 точки и 22 навън.

Станимир Стоилов напълно е прав, че има съдийски слугинаж и винаги е към по-водещите отбори. По принцип години наред казваме, когато дойде моментът на важните мачове, идват "чинковците", те са с различни лица, но добре знаещи какво да правят. Т.нар. "чинковци", както им казваме. И естествено са защитени, помачаги в момента при тях има много – има странични съдии, съдийски наблюдатели. В началото ВАР при нас бе много добре, с течение на времето, когато трябва да се подобрява, защото хората стават по-опитни, при нас е обратното – във ВАР също помагат на "чинковците", така че Мъри е напълно прав, че има съдийски слугинаж, но го има от време оно за едни и същи отбори.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    7 2 Отговор
    Да си припомним каратистките удари на играчите на Домуса. ВАР си гледа порно
  • 2 хахах

    4 3 Отговор
    Помачаги,ли!??Да се чудиш на крива ракета,що космоса и е крив!!!Дано "помааги" е употребено в смисъл помагаши,щото инак виновни помаци,юдеохазари,извънземни...а не,че спортисти нЕма.... пък спорт„„ич!
  • 3 кУмУнист

    2 4 Отговор
    Илиев ти на това което го играете футбол ли му викаш, по света е известно като ръгби. Вие поне на един футболист годишно от ритане му приключвате кариерата. Вие сте вандали, не футболисти. Ако така играехте в "бяла" държава, отдавна да са ви приключили. Съдията ви е най малкият проблем даже и много си затварят очите за зверствата на твоите "футболисти"

    Коментиран от #6

  • 4 Тича

    6 3 Отговор
    Е уникално грозен стадион ! В Уганда терените са по добри! Как взема лиценз?

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Футбол е да не като отборът на уевски

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тича":

    Също като геренооо