Last news in Fakti

14 Юни, 2022 09:03 1 853 1

Добри новини за Неделев от лекаря му в Тбилиси

  • тодор неделев

Плеймейкърът на националния отбор продължава възстановяването си след операцията на лицето

Добри новини за Неделев от лекаря му в Тбилиси - 1
Снимка: БГНЕС

Добри новини пристигат за Тодор Неделев от Грузия след кошмарната катастрофа, която едва не отне живота на родния национал. Лекуващият му лекар - проф. Шота Ингороква, е казал на футболиста, че възстановяването му върви по-добре от очакваното, по информация на родния таблоид „Блиц“.

Твърди се, че капитанът на Ботев Пловдив е подобрил осезаемо здравословното си състояние след операцията на лицето, за да можем съвсем скоро да бъде изписан от болницата и да се прибере у дома.

Имаше вероятност Неделев да бъде откаран към България с медицински самолет, за да продължи лечението си на родна земя, но с оглед прогреса му той би могъл да използва редовните авиолинии за тази цел.

Днес в Тбилиси се очаква да пристигнат майката и приятелката на Тошко, за да се грижат за него в този труден момент.

Припомняме, че на 10 юни Тодор Неделев получи тежка черепна травма в следствие на катастрофа с автобусите, които превозваха българските национали от летището. Животът му бе в опасност, но бързата реакция на медиците е предотвратила по-сериозните последствия. Инцидентът предизвика безпрецедентно обединение в българската футболна общественост, което за пореден път доказа, че животът и здравето на хората са по-важни от футбола.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.