Last news in Fakti

23 Юни, 2022 23:03 3 264 2

„Прословутия“ отново бе призован в съда

  • конър макгрегор-
  • ufc

Легендата на UFC все още има висящо дело за опасно шофиране

„Прословутия“ отново бе призован в съда - 1
Снимка: БГНЕС

Конър МакГрегор за пореден път трябваше да се яви в съда в Дъблин, като този път бе призован по делото за опасното му шофиране от края на март, научихме от ESPN.

Ирландецът бе принуден да прекъсне лятната си ваканция на Френската Ривиера, тъй като му е връчена призовка, докато купонясва на яхната си.

„Прословутия“ бе хванат да шокира с превишена скорост в ирландската столица, а при проверката от полицаите не е предоставил комплекта си от документи.

Добрата новина за него е, че адвокатите му издействаха ново отлагане за 8 септември, когато делото би могло да се проведе по същество.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАНИКА

    7 0 Отговор
    Важното е, че е "шокирал" с превишена скорост :)
  • 2 Когато баща ми беше майка

    12 0 Отговор
    Комплекта си от документи. Ако гугълтранслейта беше казал "колекцията" и това щяхте да препечатате. Дъното.