Last news in Fakti

1 Юли, 2022 14:32 672 1

Юноша на Фиорентина се отдалечава от ЦСКА!

  • порденоне-
  • микеле кампорезе-
  • цска-
  • футбол

30-годишният Кампорезе изслушал предложението на българския гранд, което обаче не го удовлетворявало

Юноша на Фиорентина се отдалечава от ЦСКА! - 1

Италианският защитник на Порденоне Микеле Кампорезе, който е в плановете на ЦСКА за лятна селекция, към момента доста се отдалечава от "Армията", съобщава БЛИЦ.

30-годишният Кампорезе изслушал предложението на българския гранд, което обаче не го удовлетворявало. Възможно е ръководството на ЦСКА да отправи нова оферта към играча, който е юноша на Фиорентина. Той има 18 мача за "виолетовите" и Емполи в Серия "А".

По всичко изглежда, че ЦСКА ще има трудна задача да уреди Микеле Кампорезе.

Сериозен интерес към него проявява Козенца, както и други италиански клубове. Той е категоричен, че няма да се върне да играе за Порденоне, който изпадна от Серия "Б".

30-годишният централен защитник в последните шест месеца си партнираше с Андреа Христов в Козенца, където беше под наем от Порденоне и носеше капитанската лента. Със силните си игри Кампорезе помогна на тима да запази мястото си в Серия "Б". Централният защитник вкара и 5 гола в първенството, което го направи вторият най-резултатен футболист на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вива

    1 0 Отговор
    ЦСКА в отбрана е добре с Кох и Матей, но ЦСКА трябва да купи, много КАЧЕСТВЕНИ офанзивни футболисти! Нито един от настоящите не е на ниво и никой не внася НУЖНАТА острота в атаките! Йомов е с переодични проблясъци, но е непостоянен! Вилдсхут е перфектен, преодолява съперници, но когато влезе в наказателното поле не знае какво да прави! Гарсес и Баи са отчайващо слаби. Гарсес не е преодолял нито един съперник с топка! ЦСКА се нуждае от ПОНЕ ТРИМА НОВИ!