Last news in Fakti

1 Юли, 2022 16:03 894 4

Пулев: Нов мач за титлата минава през битка с Чисора

  • кубрат пулев-
  • дерек чисора-
  • бокс

Родният боксьор ще направи един финален опит, за да се добере до шампионския пояс

Пулев: Нов мач за титлата минава през битка с Чисора - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев признава, че реваншът му с Дерек Чисора може да се окаже последният му шанс, за да се добере до титлата в тежка категория. Той даден интервю за БГНЕС само седмица преди заветния мач в Лондон.

Трябва да остана максимално концентриран и да победя в този мач, защото това е изключително важно. Мачът за световната титла минава през този мач“, каза „Кобрата“ пред информационната агенция.

Българинът разкри също така, че двубоят му с Джери Форест преди около месец е бил част от подготовката му именно за срещата с британеца. Това е и причината да изглежда сякаш прекалено скоро той ще се качи отново на ринга, след като си даде повече от година почивка след поражението от Антъни Джошуа.

Промоутъра на мача - Еди Хърн, по-рано заяви, че срещата е въпрос на живо и смърт за двамата бойци. Просто загубилият трябва да се пенсионира с оглед възрастта и пропуснатите възможности за титлата.

Мачът е планиран за 9 юли в зала „O2“ в Лондон и ще бъде предаван на живо в стрийминг платформата DAZN.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пройчо

    3 3 Отговор
    недей бе чичка ,недей ,толкова та бъхтиха ,направо мики маус си в главата ,ти мазо ли си
  • 2 Червена подлога

    3 3 Отговор
    Чалгара смешен още ли говори за бокс!
  • 3 Мунчо

    2 2 Отговор
    Досадник!
  • 4 Бай Онзи

    2 3 Отговор
    Абе смешко , забрави ли какво бягане демонстрира в мача с джошуа ??? Я се ориентирай към пенсия и не дрънкай фантасмагории !