3 Юли, 2022 12:00 1 133 0

Салах е бил готов да се завърне в Челси, преди да подпише нов договор с Ливърпул

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • челси-
  • висша лига-
  • футбол

Новият собственик на лондончани Тод Боели е бил набелязал звездата на „мърсисайдци“, след като преговорите за нов кантракт на египтянина бяха в застой

Салах е бил готов да се завърне в Челси, преди да подпише нов договор с Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах е бил готов да се завърне в Челси, преди да подпише нов договор с „червените“, който ще го превърне в най-високоплатения играч в историята на клуба, разкрива „Sun“.

Новият собственик на лондончани Тод Боели е бил набелязал звездата на „мърсисайдци“, след като преговорите за нов кантракт на египтянина бяха в застой. Сматаше се, че собствениците на Ливърпел от ФСГ не са били готови да удовлетворят исканията за заплата на Салах, която би нарушила структурата в клуба.

По-рано дори беше съобщено, че Ливърпул е готов да продаде нападателя за около 60 милиона паунда, вместо да го оставят да си тръгне като свободен агент следващото лято. Но американците осъзнаха, че след като бяха принудени да продадат Садио Мане на Байерн Мюнхен за 35 милиона паунда, загубата на Салах от директен съперник от Висшата лига би се отразила зле.

В крайна сметка обаче Салах подписа нов тригодишен договор, като се твърди, че той ще получава по 400 хиляди паунда на седмица.

Египетският национал игра за Челси в периода януари 2014 – юли 2016 година, когато беше продаден на Рома. В този период той беше пращан под наем както при „вълците“, така и при Фиорентина, след като не успя да убеди с представянето си на „Стамфорд Бридж“.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА