Last news in Fakti

3 Юли, 2022 16:25 1 726 1

Славия и бивш нападател на Левски се разделят

  • мартин петков-
  • славия-
  • левски-
  • футбол

Младежкият национал на България си тръгва от „Овча Купел“ след едва 10 изиграни двубоя през пролетта

Славия и бивш нападател на Левски се разделят - 1
Снимка: БГНЕС

Славия и Мартин Петков се разделят по взаимно съгласие. Нападателят се оказа ненужен на „белите“ в навечерието на новия сезон в efbet Лига, съобщава „Труд“.

Младежкият национал на България си тръгва от „Овча Купел“ след едва 10 изиграни двубоя през пролетта. На стадион „Александър Шаламанов“ той акостира през зимата, след като войната в Украйна го принуди да се раздели с Черноморец Одеса. С екипа на „белите“ Петков вкара едно попадение при успеха с 3:0 над Локомотив София.

Офанзивният футболист е провел разговор с ръководството на Славия в петък, когато му е било съобщено, че няма да се разчита на него и за двете страни е по-добре да поемат в различни посоки. Същата е съдбата и на Константин Иванов. Защитникът разтрогна договора си със „Славия“ и се завръща в Янтра Габрово.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    4 0 Отговор
    Ако не си бяха повярвали прекалено много и бяха вирнали носове, щяха още да са в Левски и Мъри да ги направи по добри футболисти ,с по добро бъдеще, но на него и на Цоневи много бързо им се вдигна самочувствието и сега си патят от това, пак са в България и едва ли с по големи заплати от тези в Левски.