Last news in Fakti

5 Юли, 2022 12:32 1 118 0

Де Лихт отсвирва Челси заради Байерн Мюнхен

  • матайс де лихт-
  • ювентус-
  • байерн мюнхен-
  • челси

Нидерландецът е сигурно, че иска да напусне Ювентус

Де Лихт отсвирва Челси заради Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Матайс де Лихт е напът да се замеси в една от големите трансферни саги през лятото, след като редица издания вече обявиха, че той иска да напусне Ювентус, а от подписа му се интересуват Челси и Байерн Мюнхен.

От Sky Sports дори обявиха, че нидерландецът е изразил предпочитанията си към „баварците“, макар да не се посочват конкретни причини.

Де Лихт отдавна е смятан за един от най-добрите млади защитници в света, макар през годините да натрупа доста грешки, които костваха на „старата госпожа“ прекалено много точки.

Твърди се, че „бианконерите“ ще очакват оферта от поне €60 млн., за да започнат преговори, макар Daily Mail по-рано да обяви, че клубът не би преговарял за нищо по-малко от откупната му клауза в размер на €120 млн. Скоро обаче ще разберем коя от двете информации ще се потвърди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА