Last news in Fakti

5 Юли, 2022 17:33 836 0

Лотар Матеус иска Роналдо да смени Левандовски в Байерн

  • роберт левандовски-
  • кристияно роналдо-
  • лотар матеус-
  • байерн мюнхен

Той вярва, че португалецът все още е способен да вкара 30 гола в един сезон

Лотар Матеус иска Роналдо да смени Левандовски в Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Лотар Матеус изглежда е приел факта, че Байерн Мюнхен ще се раздели с Роберт Левандовски с оглед публичното намерение на поляка да си тръгне през лятото. Той обаче смята, че Кристияно Роналдо би бил една отлична опция за негов заместник.

Наистина бих помислил за това, защото Кристияно продължава да е изключителен голмайстор. Ясно е, че няма да е инвестиция за бъдещето, защото е на 37 години, но все пак би бил твърд титуляр. Той е един от най-добрите нападатели за всички времена и без съмнение би могъл да вкара 30 гола през сезона“, каза Матеус пред Sky Germany.

Левандовски междувременно е спряган за трансфер в Барселона, докато Роналдо е заявил готовност да си тръгне от Манчестър Юнайтед, за да продължи да се бори за още трофеи в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА