Last news in Fakti

6 Юли, 2022 09:34 4 163 1

Голям удар по звездите на Ман Юнайтед и Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • заплати

Според информациите, заплатите на въпросните играчи ще бъдат намалени с цели 15%

Голям удар по звездите на Ман Юнайтед и Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Заплатите на голяма част от звездите в Манчестър Юнайтед са бил орязани много сериозно. Това информира британското издание The Sun. Причина за това е провалът на „червените дяволи” през миналия сезон и оставането на тима извън местата даващи право на участие в Шампионска лига.

Според информациите, заплатите на въпросните играчи ще бъдат намалени с цели 15%.

Най-потърпевш от ситуацията ще бъде голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо, чието седмично възнаграждение ще падне до 360 хил. паунда. В момента португалецът е най-скъпоплатеният играч във Висшата лига.

Нещата за Роналдо на „Олд Трафорд” изобщо не вървят по план и слуховете, че той ще напусне „червените дяволи” стават все по-сериозни. Нападателят не се яви на първа тренировка при новия мениджър Ерик тен Хаг, като посочи „семейни причини” за отсъствието си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧОЧО

    1 0 Отговор
    Почваме да събираме капачки в помощ на бедните ритнитопковци.