Last news in Fakti

13 Юли, 2022 13:20 770 1

Стърлинг може да се счита за футболист на Челси, представят го до часове

  • рахийм стърлинг-
  • футбол-
  • челси-
  • манчестър сити

Вчера офанзивният футболист е преминал медицински прегледи в Лондон и е подписал договора си

Стърлинг може да се счита за футболист на Челси, представят го до часове - 1
Снимка:

Английският национал Рахийм Стърлинг може да бъде считан за играч на Челси. Вчера (12 юли) офанзивният футболист е преминал медицински прегледи в Лондон и е подписал договора си. Вечерта пък бившият играч на Ливърпул е заминал за Лос Анджелис, за да се присъедини към новите си съотборници.

Договорът на крилото е до юни 2027 година с опция за удължаването с допълнителни 12 месеца. Манчестър Сити ще получи за Стърлинг 47,5 милиона паунда, които може да се увеличат до 50 милиона със заложените бонуси. Самият играч пък ще получава по 300 000 паунда на седмица на „Стамфорд Бридж“. Очаква се трансферът да бъде обявен официално в идните часове.

Вероятно Стърлинг ще дебютира за новия си отбор или следващия четвъртък в двубоя срещу Шарлът, или следващата събота, когато Челси излиза срещу Арсенал в двубоя за „Флорида Къп“.

Стърлинг ще бъде първият трансфер на новия собственик Тод Боули. Очаква се много скоро клубът да финализира и привличанията на Калиду Кулибали и Нейтън Аке.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    4 0 Отговор
    по-гнусна покупка от "челси" не са правили. това никога нямаше да се случи при абрамович, грановская и петер чех.