Last news in Fakti

14 Юли, 2022 20:07 873 0

Челси се отказа да привлича Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • челси-
  • висша лига-
  • манчестър юнайтед

Португалският национал желае да напусна „Олд Трафорд”, а тимът от столицата проявяваше сериозен интерес

Челси се отказа да привлича Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Челси преустанови интереса си към нападателя на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо. Това обяви мениджърът на лондончани Томас Тухел. Португалският национал желае да напусна „Олд Трафорд”, а тимът от столицата проявяваше сериозен интерес. Вчера обаче, Челси финализира трансфера на Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити, а Тухел намекна, че това ще бъде първият и последен играч в предни позиции, който ще бъде привлечен това лято.

Мениджърът на Челси допълни още, че клубът трябва да се съсредоточи върху защитата и не отрече, че в момента се работи именно за привличането на нов бранител.

В същото време новият наставник на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг твърдо потвърди, че планува новия сезон с Кристиано Роналдо и на няколко пъти обяви, че португалецът не се продава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА