15 Юли, 2022 16:03 1 130 1

Арсенал отмъква още един играч на Манчестър Сити

  • олександър зинченко-
  • манчестър сити-
  • арсенал

„Гражданите“ изглежда вече не се притесняват да подсилват конкурентите си от Висшата лига

Арсенал отмъква още един играч на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е напът да финализира трансфера на още един играч от Манчестър Сити, след като Daily Mail съобщи, че украинският национал Олександър Зинченко вече е считан за сигурен нов в клуба.

25-годишният поливалентен украинец е спряган от известно време за „артилеристите“ и ето, че интересът ще се окаже, че не е само на хартия.

Зинченко прекара 5 години на „Етихат“, в които основно се изявяваше като резерва за позициите на ляв защитник и халф, както и централен полузащитник.

„Топчиите“ се очаква да преведат около €41 млн. за услугите на бранителя. Това прави общо €93 млн. със сделката за Габриел Жесус, който вече дори дебютира в контролите за Арсенал.

Изглежда Хосеп Гуардиола вече не се притеснява да продава футболисти в конкурентите си от Висшата лига, след като това бе едно от неписаните правила на испанеца. Припомняме, че и Рахим Стърлинг вече е играч на Челси.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Играч с два леви крака

    0 0 Отговор
    Този и без пари да го дават не става