Last news in Fakti

18 Юли, 2022 22:41 1 297 4

Арда излъга Берое у дома

  • арда-
  • берое-
  • футбол-
  • efbet лига

Единствения гол в мача реализира Ласана Ндиайе в 52-а минута след прецизен завършващ удар

Арда излъга Берое у дома - 1

Арда победи Берое с 1:0 в последен сблъсък от 2-ия кръг в efbet Лига. Единственият гол в мача реализира Ласана Ндиайе в 52-а минута след прецизен завършващ удар.

Двубоят започна с лек натиск на гостите, които имаха и първия шанс. В третата минута Абубакар Тунгара с мощен шут от воле, но малко не му стигне, за да уцели целта.

В 12-а минута Симеон Мечев пробва далечен удар, но малко над вратата на Васил Симеонов. Натискът обаче продължи в 14-а минута дойде нов шанс. Серкан Юсеин се възползва от открадната топка пред вратата на Симеонов, след което пробва мерника си, но стражът се намеси добре.

В 25-а минута дойде и първият шанс за Арда. След извеждащ пас на Александър Георгиев към Христо Иванов, полузащитникът излезе сам срещу Караджов, но топката подскочи неудобно и ударът му премина в аут.

Само минута по-късно Берое отговори с възможност на свой ред. След извеждащ пас Луизиньо не успя да преодолее Васил Симеонов, стреляйки встрани от добра позиция.

В 37-а минута Берое получи нов шанс. Спас Георгиев беше изведен на стрелкова позиция, но изстрелът му попадна в тялото на Симеонов. Към края на частта Арда опита лек натист, но безуспешно.

В началото на второто полувреме Арда нанесе своя удар. Христо Иванов отново беше главно действащо лице, след като изведе Иван Коконов. Стрелецът успя да намери Ласана Ндиайе, който разстреля Иван Караджов за 1:0.

В 60-а минута Берое беше близо до изравнителен гол. Динков се извиси най-високо след ъглов удар, но ударът му мина доста над вратата на Симеонов. В 74-а минута дойде и възможност за домакините. Резервата Ел Мами Тетах успя да преодолее двама и да намери място за удар, но шутът беше право в тялото на Иван Караджов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    БРАВО ЧЕСТИТО
  • 2 свиреп ОХЛЮВ

    1 0 Отговор
    Как Арда са ги ИЗЛЪГАЛИ ? Казали са на Берое , че ще играят с квадратна топка , а тя е била кръгла ли ? Какви лъжци , какво чудо , какво заглавие , какви журналяги ! ?
  • 3 Тото 1 и Тото 2

    1 0 Отговор
    Голямо лъгане е паднало .....явно ?
  • 4 Уви

    0 0 Отговор
    Подушил е Павел, с нюх на журналист, че някъде нещо лъжат, ама не е разбрал, че него са го излъгали, че уж футбол се играе