Last news in Fakti

19 Юли, 2022 13:01 951 1

Шеф на Левски пак похвали привържениците

  • ивайло ивков-
  • левски-
  • иво ивков-
  • футбол-
  • привърженици-
  • фенове

Десетки фенове от всички възрасти днес се събраха в градския парк на южния град, за да се докоснат до купата и да се снимат с нея

Шеф на Левски пак похвали привържениците - 1
Снимка: БГНЕС

Привърженици на Левски се докоснаха днес до Купата на България в Петрич, а трофеят беше донесен в южния град от изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков.

Десетки фенове от всички възрасти днес се събраха в градския парк на южния град, за да се докоснат до купата и да се снимат с нея.

За БТА Ивков каза, че поканата е дошла от местния фен клуб на отбора "Блу бойс Петрич", благодарение на чиято инициатива тази вечер бе открит и първия паметник на Апостола на свободата в града.

Изпълнителният директор на ПФК Левски посочи инициативността на местния клуб от привърженици на отбора, които са събрали сумата от близо 30 хиляди лева за пет години. "Представете си, това не е за ден и два, не е кампанийно, колко убедени са тези хора и каква е тяхната любов към Апостола на българската свобода", каза още Ивков.

На въпрос на БТА каква сила са феновете, изпълнителният директор на клуба отговори, че това е най-голямата сила, без конкуренция. "Вие го виждате през тези месеци, кампанията "Левски е вечен", новото сдружение "Левски на левскарите", изобщо този ентусиазъм, който идва от хората, считам, че за нас е проблемът, ръководство и екип да откликнем и да отговаряме на очакванията.", каза Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щеката1948

    0 1 Отговор
    Иво Ивков е изпълнителен директор, който агитира “сдружение” от фенове, ултраси и криминални типове да придобие 51% от акциите на Левски. Този клуб е акционерно дружество и дължи огромни суми към НАП и към много други кредитори. От 1 г. т.нар. “Адвокат Ивков” разработва схемата, но до тук никой не се вързва на обещанията на “сдружението”! Дори да им прехвърли Сираков 51%, то тези са в пълна невъзможност да съберат 1 млн.лв. за 12 месеца. Акциите струват поне 20 млн.лв. по номинал, а как ще събират по 3-4 млн.лв. всяка година е мистерия. Иво Ивков ръководи схемата, но се очертава пълен провал. И Гешев не може да им помогне, а Бойко също е далече.