Last news in Fakti

20 Юли, 2022 11:55 1 212 2

Италиански елитен тим си хареса вратар на Левски

  • иван андонов-
  • специя-
  • левски-
  • футбол

Специя търси нов вратар и Андонов е една от опциите, която се разглежда

Италиански елитен тим си хареса вратар на Левски - 1

Италианският елитен Специя има сериозен интерес към вратаря на Левски Иван Андонов, съобщава „CalcioSpezia.it“. През последната година и половина стражът игра под наем във Фиорентина. "Виолетовите" обаче отказаха да го откупят.

Специя търси нов вратар и Андонов е една от опциите, която се разглежда. Останалите варианти пред клуба, в който играе и националът Петко Христов, са Марко Спортиело и Бартоломей Драговски.

Италиански елитен тим си хареса вратар на Левски

Иван Андонов изигра 27 мача за Примаверата на Фиорентина през миналия сезон и остави добри впечатления с играта си. Той се завърна в Левски, след като наемът му изтече и в момента се готви със "сините". Договорът на вратаря със столичани изтича в края на годината, но той може да се завърне на Апенините, след като от Специя са се поинтересували при какви условия могат да се подсилят с родения през 2003 година футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    1 0 Отговор
    А малката перуки не го ли харесват? Нали предложения имаше и мнооого "обмисляше", че без него и националния не може?
  • 2 Объркан

    0 0 Отговор
    Какво е "тим"?