Last news in Fakti

21 Юли, 2022 13:05 1 045 2

Добри новини в Барселона преди Ел Класико

  • барсеона-
  • футбол-
  • ел класико

Торес получи травма в първия ден на подготовката, но вече е добре и ще може да играе в срещата

Добри новини в Барселона преди Ел Класико - 1
Снимка: БГНЕС

Добри новини за треньора на Барселона Шави, след като стана ясно, че Феран Торес се е възстановил и ще е на линия за нестандартното Ел Класико, което е част от предсезонната подготовка на двата тима и ще се изиграе в ранните часове на неделя (6:00 българско време). Торес получи травма в първия ден на подготовката, но вече е добре и ще може да играе в срещата.

Това е от изключителна важност за играча, който е изправен пред много сериозна конкуренция в атаката на каталунците, след като за три места в момента се борят Пиер-Емерик Обамеянг, Мемфис Депай, Усман Дембеле, Ансу Фати, както и новите попълнения Роберт Левандовски и направилия впечатляващ дебют Рафиня.

Очаква се на скамейката на “блаугранас” за двубоя с Реал Мадрид да се появи и Чави, който пропусна първите дни от подготовката в САЩ поради визови проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.