Last news in Fakti

28 Юли, 2022 09:34 794 0

В последния момент смениха съдията на мача на ЦСКА в Европа

  • цска-
  • македония гьорче петров-
  • съдия-
  • лига на конференциите-
  • дейвид кут-
  • марсел бирсан

Румънецът е познат на армейците, като и преди година им свири в реванша на втория предварителен кръг в европейската надпревара

В последния момент смениха съдията на мача на ЦСКА в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Мачът-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между ЦСКА и Македония Гьорче Петров няма да бъде ръководен от англичанина Дейвид Кут, както бе предварително оповестено. Той има 20 мача във Висшата лига и назначението му за мача бе отразено широко, но в последния момент настъпи промяна и наряд получи Марсел Бирсан.

Румънецът е познат на армейците, като и преди година им свири в реванша на втория предварителен кръг в европейската надпревара. Тогава Стойчо Младенов дебютира с измъчено 0:0 и победа след изпълнение на дузпи срещу скромния латвийски Лиепая. Реферът вече е идвал и на „Българска армия“, като бе четвърти съдия при победата на ЦСКА с 3:1 над БАТЕ Борисов преди две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА