Last news in Fakti

28 Юли, 2022 11:49 1 687 0

Роналдо: Ако вкарам сега ще се зарадвам като "Феномена"

  • левски-
  • роналдо-
  • паок-
  • футбол

Винаги, когато вкарвам, правя това, което ми идва от вътре

Роналдо: Ако вкарам сега ще се зарадвам като "Феномена" - 1
Снимка:

Нападателят на Левски Роналдо разкри, че никога в кариерата си не е играл пред толкова много фенове, колкото присъстваха на мача между Левски и ПАОК на стадион "Георги Аспарухов" в първия двубой от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Бразилецът изрази впечатленията си от атмосферата на Герена при победата над гръцкия гранд с 2:0. Крилото сподели, че ще се радва като Феномена, ако вкара гол в реванша.

"Първия мач изпълнихме всички тактически указания на треньора. Стояхме страхотно на терена и си помагахме. Радвам се, че бях част от този мач. Никога не бях играл пред толкова много хора в кариерата си. Невероятна атмосфера. Всеки път, който докосвах топката, публиката изригваше. Нямаше момент, в който феновете да мълчаха. Те пееха постоянно", заяви той пред БНТ.

Емблематични голмайстори с името Роналдо празнуват своите попадения по паметни начини. Нападателят на "сините" сподели как би отпразнувал следващ свой гол.

"Винаги, когато вкарвам, правя това, което ми идва от вътре. Ако вкарам сега ще се зарадвам като Роналдо "Феномена", допълни той.

Реваншът в Гърция на стадион "Тумба в Солун е на 28 юли, четвъртък, от 20:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT 2.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА