28 Юли, 2022 15:00 2 045 1

Футболисти и жандармерия се сбиха заради намеса на ВАР и два незачетени гола

  • футбол-
  • бой-
  • жандармерия-
  • вар-
  • патронато

Органите на реда бяха повикани на помощ да охлаждат страстите, след като играчите на Петронато бяха бесни на съдиите и потърсиха физическа саморазправа

Футболисти и жандармерия се сбиха заради намеса на ВАР и два незачетени гола - 1

Футболистите на аржентинския тим Патронато се биха с жандармерията заради намеса на ВАР и два незачетени гола при загубата с 1:2 от Баракас Сентрал. Едното от попаденията не беше зачетено заради много спорна засада, а другото заради нарушение.

Органите на реда бяха повикани на помощ да охлаждат страстите, след като играчите на Петронато бяха бесни на съдиите и потърсиха физическа саморазправа. Футболистите се сбиха и с жандармеристите, а нещата излязоха извън контрол.

Полицаите използваха щитовете си, намесиха се и стюардите след отменения гол на Себастиен Ринкон в последната минута.

След загубата си Патронато е 12-и във временното класиране с 14 точки. Баракас заема 20-а позиция с 12 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последно

    0 0 Отговор
    Патронато или Петронато