Last news in Fakti

28 Юли, 2022 22:33 1 277 3

ПСЖ ще гони Шампионската лига с помощта на психолог

  • псж-
  • шампионска лига

Новото ръководство смята, че проблемът е в главите на играчите

ПСЖ ще гони Шампионската лига с помощта на психолог - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионската лига изглежда си остава най-голямата цел пред ПСЖ, като през годините се смениха футболисти и треньори за милиарди, но резултатът бе само един финал. L'Equipe пише в днешното си издание, че новата стратегия включва психолог.

Кристоф Галтие явно е решил да подходи по-различно от своите предшественици, защото очевидно е доволен от качеството, с което разполага, но иска да го изведе на преден план.

На този етап името на новия терапевт не е известно, но едва ли ще остане за дълго в тайна, особено след началото на новата кампания в евротурнирите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мъкаааа

    0 0 Отговор
    "ПСЖ" ще ИЗгони Шампионската лига с помощта на психоложка.
  • 3 боби

    1 0 Отговор
    ПСЖ трябва първо да изгони Меси.