Last news in Fakti

29 Юли, 2022 15:00 1 356 2

Обвиниха футболист на Арсенал в изнасилване

  • томас партей-
  • арсенал-
  • изнасилване-
  • футбол

29-годишният ганайски играч е обвинен в посегателство към момиче, пожелало анонимност

Обвиниха футболист на Арсенал в изнасилване - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Арсенал Томас Партей е обвинен в изнасилване, съобщава Pulse Nigeria. Според източника 29-годишният ганайски играч е обвинен в посегателство към момиче, пожелало анонимност. Тя сподели екранни снимки на съобщенията, разменени с Партей.

„Томас Партей е сериен изнасилвач, който имаше късмет, защото датата, на която реши да ме изнасили по време на нашата обща ваканция, беше 10 дни преди Обединеното кралство да промени законодателството, което позволява на полицията да разследва престъпления, извършени извън страната.

Той ме изнасили, остави ме в безсъзнание в леглото, след което отиде на парти в Ибиса, върна се, изсмя ми се в лицето и каза, че не мога да му откажа“, написа момичето с прякор @deffonotchaur в социалната мрежа „Twitter“.

Момичето също така заяви, че ѝ е платено, за да не говори за този инцидент. Партей и адвокатите му все още не са отговорили на обвиненията на жената в изнасилване.

През юли играчът беше обвинен в насилие от съпругата си, моделът Сара Бела. Според публикации в медиите причината била, че той отказал да ѝ предложи брак.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рошко

    0 0 Отговор
    Тез на запад напълно откачиха