30 Юли, 2022 10:47 1 275 1

Илич настоява Бамба да подпише с ЦСКА

  • бамба-
  • цска-
  • саша илич-
  • дауда бамба

Илич е много доволен от изявите на Бамба

Илич настоява Бамба да подпише с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич продължава да настоява пред отговорните фактори на "Армията" нападателят Дауда Бамба да подпише договор с клуба. Припомняме, че на 12 юли "червените" съобщиха, че предпоставка за евентуална контузия в лявото коляно възпрепятства привличането на 27-годишния нападател.

По желание на сръбския наставник обаче той остана да тренира с тима и скоро ще премине нови медицински изследвания, които ще определят бъдещето му. Илич е много доволен от изявите на Бамба в тренировъчния процес, твърди "Тема Спорт".

Той се справя значително по-добре от другия привлечен наскоро нападател Дюкенс Назон, който не пристигна по предложение на Саша Илич.

"Бамба тренира с нас, няма някакви проблеми, но в най-близко време клубът трябва да вземе решение какво ще бъде неговото бъдеще", заяви Илич на пресконференцията преди реванша с Македония Гьорче Петров. Той държи да разполага с котдивоареца в състава си, но дори и това да не се случи, ЦСКА - София ще привлече друг нападател до затварянето на трансферния прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спц1

    1 0 Отговор
    Крилата трябва да са дрибльори и да преодоляват един на един съперник. Нито Гарсез, нито Йомов го правят! Дано новите, които треньора иска, да имат тези качества! САМО С ОЩЕ ДВЕ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ЦСКА ЩЕ КОНКУРЕНТЕН В ЕВРОПА! Иначе сърбина успя да накара футболистите да играят, като отбор с много тичане и преса. Все още не се получава напълно, но няма фен на ЦСКА, който да не е доволен от старанието. НОВИЯТ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ НА ЦСКА Е ОТЛИЧЕН ФУТБОЛИСТ И С ЛЕКОТА ЩЕ ПОДМИНЕ КАЙСЕДО ПО ОТБЕЛЯЗАНИ ГОЛОВЕ!