Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 08:00 2 144 5

Луис Суарес се събира с Меси!

  • гремио-
  • луис суарес-
  • интер маями-
  • лионел меси

Уругвайският ветеран може да бъде считан за сигурно ново попълнение на Интер Маями

Луис Суарес се събира с Меси! - 1

Нападателят на Гремио Луис Суарес ще продължи кариерата си в Мейджър Лийг Сокър. Уругвайският ветеран може да бъде считан за сигурно ново попълнение на Интер Маями.

Всички детайли около договора на Суарес вече са уточнени, твърди ESPN. Той ще се присъедини към “чаплите” през януари и отново ще се събере с бившите си съотборници в Барселона Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба.

Контрактът на уругваеца с Интер Маями ще е за 1+1 години. От Гремио вече са се съгласили да разтрогнат с 36-годишния стрелец по взаимно съгласие.

От началото на сезона в Бразилия Суарес има 10 гола и 10 асистенции в общо 26 мача за Гремио. Във всички турнири той има 19 попадения за тима от Порто Алегре, който е 4-ти в класирането на бразилската Серия “А”.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    7 3 Отговор
    Какви са ми епилирани само и с обезкосмени дупета да ги хрускаш.
  • 2 Сборная

    8 1 Отговор
    Не я разбират янките тази игра, затова само чужденци събират, да им показват, как се играе
  • 3 мисиркии

    5 0 Отговор
    как сте го написали това захлавие сякаш са гаджета ? ама то от мисирки какво да очакваш де да имаше журналисти да им търсиш вина ама тия не носят вина за нищо драскат си как и дойде и това е …
  • 4 Госта.

    3 1 Отговор
    Отдавна писах,че тези направо да сменят името на Ню Барселона.
  • 5 Анджо

    2 0 Отговор
    В барса си бяха много як тандем. Само че ги разделиха и съсипаха отбора. Суарес отиде в Алт.Мадрит и става шампион с тях.