Last news in Fakti

15 Юли, 2016 12:42 3 132 5

Обявиха името на терориста от Ница

  • ница-
  • терорист-
  • убити
Обявиха името на терориста от Ница - 1
Снимка: АП/БТА

Френските власти обявиха името на терориста от Ница. Той е разпознат като Мохамед Лауайеж Булел, 31 годишен тунизиец с френски паспорт, съобщава в. „Нис матен“.

Управляван от него камион се вряза в празнуващи французи националния празник на страна – 14 юли. Най-малко 84 души бяха убити, а други 100 ранени.    

Френската полиция обяви, че шофьорът е бил добър познат на криминалния отдел. За съжаление френските сили на реда не са имали данни за неговите връзки с радикални организации. 

BFM-TV разкрива, че името на шофьора е по намерената в кабината на шофьорска книжка и банкова карта.  Междувременно стана ясно, че в камиона е намерена друга карта.

Силите на реда провеждат обиск в жилището на 31-годишния терорист.  Той е жител на града.  

Си Ен Ен разпространи снимка на убиеца, но все още няма официално потвърждение от властите: 

Обявиха името на терориста от Ница


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    0 0 Отговор
    Ако този изрод си беше в Тунис и не бе допуснат до демократична Франция сега нямаше да има тази трагедия.За жалост Франция си внесе доста подобни убийци, а и цяла Европа в момента допуска същата грешка заради която ще съжалява жестоко.
  • 2 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Право е, че тези никога няма да се понемчат или пофранцужат,санким инвтегрират! То е ясно. Но кой разбуни кошера на осите в Близкия Изток и кой диктува приемането на т.н. "мигранти" от тези земи??? Дори най-обикновено допитване до френските и белгийски "нови граждани", показва,че те /около 20%/ одобряват подобни диващини!?!? Е-е-е, къде отиваме. Нищо не е чудно утре да подпукат една Полша, една Чехия , или България. Д.Медведев по принцип е прав - биещия разбира само от бой ! Но! Но да се стигне до тук, съм виновен само аз - тъпия шаран от блатото --- и никой друг !!!!!!
  • 3 киро

    1 0 Отговор
    Ех Мохамет , Мохамет , твоята религия , която гласи "да се избиват неверниците" трябва да се забрани със закон и да бъдат разрушени всички джамии по света !!!!!!!!!!!!!!!
  • 4 123

    1 0 Отговор
    ТОЗИ ИЗРОД - ПОРЕДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАЙ "МИРНАТА РЕЛИГИЯ" КАК ДА СЕ БОРИШ С ТАКИВА ,НА 31г. френски гражданин на соц.помощи,както всички от тези свине ,до болка позната картина,както при нашите цигани...алъш-вериш и бакшиш..все са гладни за още ,но за работа не...нямало работа за тяхната квалификация--всички министри вече назначени,те друго не работят...
  • 5 еее

    1 0 Отговор
    защо ли трябваше изобщо да се бъркат в тези л.-на САЩ с различни розови ,п...лски революции ,да не говорим че събориха нормално функциониращи държави-Либия,Ирак,сега и Сирия. Поне имаше кой да ги държи на каишка тези орди...Много ще патим от тези грешки..
Новини по държави: