Last news in Fakti

16 Юли, 2016 20:47 1 774 0

Жена роди по време на атентата в Ница

  • ница-
  • жена-
  • бебе-
  • родилка

Жена роди на крайбрежната улица в Ница по време на терористичният атентат, съобщава френското издание Le Figaro. Заедно с нея е имало още 1500 души, които са се опитвали да се скрият от газещия хората ТИР.

Младата жена е била в деветия месец и в резултат на изпитания ужас са започнали родилните болки. Служители на ресторант, разположен на плажа, са пренесли родилката в кухнята. По думите на сина на управителя на заведението, от ужас хората дори са се крили в хладилните помещения. Лекарят е изродил бебето на пода. Малко по-късно е пристигнала Бърза помощ и е отвела родилката и бебето в болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА