Last news in Fakti

20 Ноември, 2018 20:33 1 885 14

Полша против Глобалния пакт за миграцията

  • миграция-
  • полша-
  • оон-
  • пакт-
  • израел

Полша е четвъртата държава от ЕС, която отхвърля пакта

Полша против Глобалния пакт за миграцията - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Полша обяви, че отхвърля Глобалния пакт за миграцията, който ще бъде обсъден идния месец в Маракеш, съобщи Франс прес.

Правителството на консервативната партия „Право и справедливост“ обясни, че пактът противоречи на приоритетите му, а именно - сигурността на полските граждани и поддържане на контрола върху имиграцията. Полша е четвъртата държава от Евросъюза, която отхвърля поддържания от Еврокомисията пакт. По-рано против документа се обявиха Унгария, Австрия, а миналата седмица - и Чехия. Българското правителство още не е взело окончателно становище, предаде БНР.

Израел също се обяви против. Канцеларията на израелския премиер Бенямин Нетаняху разпространи съобщение, според което той е наредил на външното министерство да обяви, че Израел няма да подпише документа. „Ние сме отдадени на защитата на границите си от нелегални мигранти. Ние правим това и ще продължим да го правим", заявява Нетаняху, който е твърд противник на незаконната миграция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    32 1 Отговор
    Пияна нация са ама това е вярното решение.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 боцмана

    34 1 Отговор
    Всеки който има капка ум в главата трябва да отхвърли такива тъпи пактове.
  • 4 гост

    24 1 Отговор
    А ние какво чакаме
  • 5 сноу

    28 1 Отговор
    То вярно ама баба Шменкелуца вече го подписа, а щом подпише тя, всички вкупом припкат метани да и правят.Не знам колко ще я траят още германците, но с тая неувяхваща наглост докато не натъпче и последния европейски ъгъл с гаджали ,амуджи ,цигани и маймуни ,няма да я наритат .

    Коментиран от #7

  • 6 Чинга чук

    15 1 Отговор
    Поляците не са глупаци
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ХанкоБрат

    17 1 Отговор
    Дендър-мафията ГЕРБ обаче няма нищо против да продаде още веднъж националният суверенитет. България е държава на Българите, а не на талибано-негърските диваци.Няма как всяка тарамбука решила да прекрачи Българската граница, да има повече права от българите, защото точно този пак поставя човешките права над гражданските. Българите не се длъжни да изхранват Африка и Азия. Така че не бива да се съобразяваме с превзетата от маймунари и камилари ООН, според които белите хора вече нямат никакви права дори в собствените си държави!

    Коментиран от #11

  • 11 Хер Отто Флик

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "ХанкоБрат":

    Ами цъ, няма да го подпишем, вече е решено в парламента
  • 12 Хер Отто Флик

    1 0 Отговор
    П.п. между другото, преди няколко години, една такава харта мина в Европарламента именно с гласовете на твоите евро избранници ханко- от БСП и ДПС!
  • 13 10 г едно и също

    2 1 Отговор
    Герб чакат козяк да ги окози с юдейскката си благослови. При всеки такъв глобалистичен соросоиден акт, герб чакат как ще рвагира българина. Не че не знаят какво мисли българина по тези въпроси, но пробват ако мине джендърията и ислями зацията. Чакт българина само да погледне за 5 мин в страни и те са готови са ни заковат да не кажа на е бат с антибългарски действия, чиито резултат е тотално разселване на българите от тази територия или тяхното претопяване от малцинствата
  • 14 впечатлен

    3 0 Отговор
    Поведението на арабите емигранти никак не помага пактът да бъде приет. Да не изброяваме колко невинни хора бяха убити в гръб, с нищо не предизвикали да бъдат нападани. Арабинът да си знае мястото. Те си имат държави, да се прибират в тях и да работят, не да чакат подаяния и чужди работници. В собствените си държави да живеят за Аллах, да му се кланят по 5 пъти на ден, да строят джамия до джамия за сметка на бедността, да живеят както намерят за добре. Стратегията на едно небезивестно управление за рушене на Европейския съюз може да се обърне като бумеранг срещу точно тази тяхна стратегия. Нахалство, безочие, липса на доблест - всичко това е прекалено! Така не става! При изреждането на държавите не се споменава Германия, където арабинът се вихри безмилостно. Боя се, че там фашизмът прост ще избухне, защото е жив и здрав. Поведението на арабите е предизвикателство.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания