1 Декември, 2018 15:50 3 679 10

Какво е искал адвокатът на Тръмп от Русия

  • русия-
  • адвокат-
  • доналд тръмп

Разкриха какво е писал Майкъл Коен до Кремъл

Русия потвърди, че правителството на страната е получавало писмо от Майкъл Коен, който е бивш адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп. Това беше обявено от говорителя на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от Balkans.kp.ru.

Песков заяви, че адресът на неговата електронна поща е публичен и че ежедневно той получава десетки писма. Смята се, че в писмото Коен е отправил молба за съдействие за строежа на сграда от веригата Trump Tower в Москва.

'Това действително е така. Моята служебна поща е публична. Ежедневно аз получавам десетки писма от хора, които искат да строят нещо. Те искат да подобрят отношенията с гражданите, което е най-важното“, заяви Песков.

Той заяви, че представители на Кремъл са се свързали с Коен и са му обяснили, че няма как да му съдействат за строеж. Те са го посъветвали да се обърне към Петербургския международен икономически форум.

Проектът така и не се е осъществил. Междувременно Тръмп стана президент на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    40 5 Отговор
    Открито и ясно-както винаги отговарят руснаците. А сега си направете сметката как"стават нещата" в САЩ -явно със познатата ни до болка шуробажанащина...
  • 2 СССРБарета

    32 6 Отговор
    Москва велик град! огромен Мегаполис по последни данни превърнал се в най-големия Европейски град с население от 10,5 милиона души! краварника може да обикаля около него като куче около кебапчийница! в момента данните са спорни Кой е най-големият град в Европа Москва или Лондон!

    Коментиран от #6, #10

  • 3 Румяна Костова

    14 5 Отговор
    Господин Стойчев пропусна думите на Песков, че това се е случило 2016 година.И какво престъпно има,че Тръмп като бизнесмен е искал да строи в Москва?Та тогава той е бил далече от поста президент на САЩ

    Коментиран от #4, #5, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Барчо

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Румяна Костова":

    Няма нищо престъпно разбира се. Кравария е "разкрила" голямата работа. Русия просто потвърждава че Тръмп е имал молба към държавните мъже за помощ. Едва ли не искат да го изкарат руски агент. В следващия момент в статията се споменава, че това става преди Тръмпито да стане президент, а после вече е и нещата са останали до нереализация. Предполагам че ако не беше станал президент, щеше да бъде реализиран и отдавна да е построен.
  • 6 Borislav Popov

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "СССРБарета":

    Населението на Москва за 2018 година е 12 милиона. Но реално е много по вече . Няма как да преброиш тия които работят там но не са регистрирани като постоянно пребиваващи. Също както и в София .......................... Населението на Лондон е около 9 милиона .
  • 7 М.Иванов

    2 6 Отговор
    Само че Лондон за 1 година реализира "само" няколко десетки милярди повече от Москва.

    Коментиран от #8

  • 8 Ако баба ти беше мъжка

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "М.Иванов":

    Какво те грее.Бил ли си скоро,преди месец в Лъндън? Е това е кочина.
  • 9 sqrt

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Румяна Костова":

    Проблемът е, че тези опити за строеж са правени по време на кандидат-президентската на Тръмп, нещо което е против правилата на кампанията.
  • 10 Емил

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "СССРБарета":

    Още преди няколко години постоянните жители на Москва бяха над 15 милиона. Има още няколко милиона временно пребиваващи, които работят там. Освен това всеки ден има 2 - 3 милиона пътуващи през града.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания