Last news in Fakti

2 Февруари, 2019 11:04 2 615 10

Търсят болница за Стайко Стайков

  • стайко стайков-
  • болница

Стайков се сдоби с ново обвинение за данъчни престъпления за близо половин милион лева

Търсят болница за Стайко Стайков - 1

Стайко Стайков, син на алкохолния бос Миньо Стайков, е в лошо здравословно състояние. Търси се болница, в която да го приемат. Това твърди адвокатът му, цитиран от "Нова".

Вчера Специализираният съд наложи мярка "домашен арест" на Стайко Стайков. Причината за решението на съда е "да се запази неговият живот и здраве".

Преди това прокуратурата иска да бъде назначена нова петорна съдебно-медицинска експертиза, касаеща здравословно състояние на обвиняемия Стайко.

Стайков се сдоби с ново обвинение за данъчни престъпления за близо половин милион лева.

След близо 5 месеца издирване Стайко Стайков изненадващо се появи - той потърси помощ в УМБАЛСМ "Пирогов" с контузии по главата и тялото.

Той призна, че е бил станал жертва на отвличане. Малко след това Стайков беше преместен в МВР болница, където е под охрана.

Вчера той влезе във фокуса на медиите, защото охранители на Стайкови опитали да влязат в болницата и да го пазят, вместо полицаите.

Адвокатът на Стайков коментира защо клиентът му не се е предал на органите на реда, след като е бил обявен за издирване. По думите му той не се е чувствал добре и е изпитвал страх за живота си.

От МВР заявиха, че няма данни Стайко да е напускал страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Татка му га вършеше золумите

    15 0 Отговор
    Ако е свикнал да се излежава в палата е възможно да получи инфаркт в една обикновена БГ болница и разбира се в ареста още повече, ама татка му е виновен щото хем го е лигавил хем то е учил да прави контрабанда
  • 2 Варна

    8 0 Отговор
    Явно заплахите бяха чути :)

    Коментиран от #6

  • 3 Трънчев

    21 0 Отговор
    Цирк, цирк, цирк! На 29 години и вече тежко болен. В България който почнат да го съдят, веднага се разболява и делото или се влачи, или де прекратява. Цирк!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 В МОЗЪКА

    15 0 Отговор
    Всички са тежко болни. Да, в мозъка са болни, а когато вървеше далаверата не излизат от бара и ресторанти, а сега са болни. Тези адвокати ще измислят всякакви комбинации, за да отърват всички бандити пандиза. И там е за хора, не се безпокойте.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гошо

    2 0 Отговор
    Е тва е световна новина, браво!
  • 8 Торбалан

    4 0 Отговор
    Толкоз ли няма място у затвора, че болница му търсят?!
  • 9 Дедо поп

    2 0 Отговор
    Ако не му намерят подходяща, да ми звъннат на мен, взимам евтино за опело, а за него може и с отстъпка :)
  • 10 Съседа

    2 0 Отговор
    По-лесно е да му намерят подходяща погребална агенция. Няма смисъл да се харчи по болници, там лекарите ще вземат да му изпишат някои скъпи лекарства и тогава какъв е смисълът от укриването на данъци. По добре е тия парички да му останат за помени.