Отидете към основна версия

14 467 58

Subaru с безпрецедентна акция. Отзовава 2.3 млн. коли

  • subaru-
  • сервизна акция

Японците от Subaru, които са шестият по големина производител на автомобили в Страната на изгряващото слънце, планират да върнат в сервизите 2.3 млн. автомобила. Информацията е на Reuters, които цитират официални лица от компанията.

Безпрецедентната за марката сервизна акция ще засегне автомобили, произведени през периода от 2008 до 2017 година и касае моделите Impreza и Forester. Планираната акция е най-голямата в историята на марката. Основният проблем, който се посочва, е свързан със стоп светлините.

Този и още няколко по-незначителни проблема се отразяват пряко върху продажбите на Subaru. Компанията бележи сериозен спад на най-големия си пазар - този в САЩ и това е основната причина за предстоящата акция.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Това е новото Subaru Legacy

    Японската компания Subaru представи новото поколение на седана Legacy. Премиерата се състоя на автосалона в Чикаго, като от марката заявиха, че това е ...
    08.02.2019
    8 898
    66
  • Заводът на Subaru възобнови работа

    Основната фабрика на Subaru в гр. Ота в централната японска префектура Гунма заработи отново след принудителна пауза от 12 дни, съобщава агенция Kyodo ...
    28.01.2019
    7 771
    11