Отидете към основна версия

17 619 52

Hyundai извади много зъл асиметричен хечбек

  • hyundai-
  • veloster n-
  • performance car

На автосалона в Сеул компанията Hyundai показа най-агресивния вариант на наточения си хечбек Veloster N, който получи името Performance Car. Автомобилът беше показан в качеството си на концепция и демонстрира всички възможности на заводското ателие за доработки.

Асиметричният хечбек разполага с 45 тунинговани елемента, в това число 14 детайла, засягащи техническото естество на колата. За модела е подготвен нов аеродинамичен обвес от карбон, нов преде сплитер, дифузьор и задно антикрило. Автомобилът има и нови брони, капак с оранжеви въздухозаборници и различни огледала за обратно виждане.

Масата на колата е снижена с 30 килограма, окачването е по-твърдо и с амортисьори EXT Shock, а спирачните апарати са шестбутални Alcon. Гумите на колата са нископрофилните високоскоростни Pirelli P-Zero Corsa, а генерацията е Sabelt.

Автомобилът е с предно предаване, а двигателят е двулитров с турбокомпресор и с мощност 275 конски сили. Максималният въртящ момент е 378 Нм. Дифернециалът е с функция за самоблокиране и е с електронно управление. Скоростната кутия също е специална. Тя е механична, но е с функция за автоматично рестартиране.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини