Отидете към основна версия

8 833 7

Ето я KIA Ceed в крос вариант

  • kia-
  • ceed-
  • крос

В интернет пространството се появи първата снимка на новата версия на популярната Kia Ceed. Става дума за неин крос вариант, който впечатлява с по-висок клиренс, със защитен обвес и с ефектни псевдо подкартерни и диференциални защити. Фотографията е направена по време на финални тестове на колата в Холандия, като автомобилът е без никакъв камуфлаж.

Съдейки по снимката, публикувана за първи път от autoweek, се вижда, че формите са разпознаваеми, но наред с това дизайнерите са променили доста неща от екстериора. Автомобилът разполага с различни задни светлини, изменена е линията на остъклената площ, броните са различни и е наличен заден спойлер и дифузьор.

Що се отнася до агрегатите, то крос версията на Ceed ще получи четири различни варианта на бензинови и дизелови мотори, в това число бензинови турбодвигатели с обем 1.4 литра (140 к.с.) и 1.6-литров (204 к.с.). Дизеловата гама включва два мотора с обем 1.6 литра и с мощност 115 и 136 коня. Цените все още не са ясни.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Колко струва у нас нова Kia Ceed

    Третото поколение на модела, който е един от бестселърите на корейската марка, започна да се продава у нас преди почти една година. Автомобилът е напр ...
    02.05.2019
    48 547
    38
  • Тествахме новия Shooting Brake на Kia

    Барселона, Испания. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Новата Kia, която се нарича ProCeed (вече без апостроф) е доста по-различна от своя ...
    26.01.2019
    26 841
    30