Отидете към основна версия

31 339 46

За над милион лева у нас се продава най-бързото и най-мощно Lamborghini

  • lamborghini-
  • aventador-
  • svj-
  • mobile.bg

Става дума за истински расов автомобил, снабден само с двигател с вътрешно горене, екземпляр от който се продава в mobile.bg. Това е и единствената кола към момента, в богата картотека на най-големия сайт за автомобили в България, цената на която надхвърля един милион лева.

По-конкретно става дума за Lamborghini Aventador SVJ. Главна особеност в SVJ версията се явява основно преработената система за активна аеродинамика ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva), която е способна да променя нивото на челно съпротивление, както и силата на натиск към асфалта.

В качеството на силов тракт италианците използват 6.5-литров бензинов V12 мотор, който е с мощност от 770 конски сили и с максимален въртящ момент от 720 Нм. Агрегатът работи съвместно с пренастроена и доста по-бърза седемстепенна роботизирана трансмисия ISR с един съединител. Цената му у нас е 1 028 300 лв. Вижте повече ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 49 гласа.

Свързани новини

  • Най-скъпият мотоциклет в mobile.bg

    Въпреки кризата покрай коронавирусната инфекция, пролетта дойде, а с нея идва и сезонът на двуколесните. За любителите на мотоциклети, които обмислят ...
    23.03.2020
    26 931
    12
  • Двата най-скъпи "джипа" в mobile.bg

    Любопитен факт за автопарка у нас е, че масовите автомобили са стари и с доста голям пробег, но има и много чисто нови премиум возила. При това говори ...
    20.03.2020
    45 125
    37