Отидете към основна версия

2 990 10

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: BMW

  • bmw-
  • x8-
  • коли-
  • бмв

В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни премиери, но новия флагмански кросоувър на BMW е очакван от феновете на марката по цял свят.

BMW X8

BMW вече е на финалната права, тествайки новия кросоувър X8, който трябва да се превърне в най-голямата, най-мощната и скъпа кола в гамата на баварската марка. Иновацията ще бъде изградена на базата на модела X7, но кросоувърът X8 ще се различава с удължена задна част на каросерията, наклонен покрив и модифицирана оптика.

В същото време, въпреки размерите си, колата няма да получи седемместна модификация - салонът ще има само два реда седалки с отделни кресла отзад, които ще бъдат монтирани вместо стандартен диван.

Очаква се BMW X8 да бъде оборудван с хибриден силов тракт, базиран на 4.4-литров бензинов двигател с две турбини, съчетан с електрически мотор с мощност около 200 конски сили.

Като цяло системната мощност на агрегата ще е 750 коня и 1000 Нм въртящ момент. Иновацията, която ще бъде най-мощният сериен автомобил в историята на BMW, ще дебютира през втората половина на 2021 година.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.

Свързани новини